چیز کیک نیویورکی با ساقه طلایی یه کیک خیلی خیلی خوشمزه‌ست که بافت خیلی نرمی داره و یه دسر خیلی پرطرفداریه. در واقع یه کیک ساده خوشمزه که کفش پودر بیسکویته و روش مخلوطی از پنیر و خامه. این دسر خوشمزه رو درست کنید و از طعم و مزه خوبش لذت ببرید. در ادامه با آموزش درست کردن چیزی کیک نیویورکی با بیسکویت ساقه طلایی مرحله به مرحله آشنا میشید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک نیویورکی با ساقه طلایی بدون ژلاتین

  • بیسکویت ساقه طلایی 220 گرم
  • کره 100 گرم
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • پنیر ماسکارپونه (یا خامه‌ای) 400 گرم
  • ماست خامه‌ای یا خامه‌ ترش 150 گرم
  • شکر سه چهارم لیوان معادل 200 گرم (یا 150 گرم پودر قند)
  • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • دارچین 1 قاشق چای‌خوری
  • پوست لیموی رنده شده 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی با بیسکویت ساقه طلایی مرحله به مرحله

چیز کیک نیویورکی با ساقه طلایی خیلی خیلی خوشمزه

مرحله اول، خرد کردن بیسکویت ساقه طلایی

برای شروع ابتدا بیسکویت‌های ساقه طلایی رو در میکسر یا غذاساز کاملا پودر می‌کنیم. اگه میکسر ندارید می‌تونید از گوشت‌کوب یا حتی از ته لیوان هم استفاده کنید.

مرحل دوم، آب کردن کره

کره رو به روش بن‌ماری روی بخار کتری بذازید تا آب ذوب بشه. سپس کره‌ی آب‌شده رو همراه دارچین به بیسکویت‌های پودر شده اضافه و همه‌ مواد رو با هم خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم، ریختن مواد کف قالب

در ادامه مخلوط بیسکویت، کره و دارچین رو کف یک قالب کمربندی با قطر حدود 20 تا 23 سانتی‌متر بریزید و با پشت قاشق یا پشت لیوان مواد رو به صورت یکنواخت کف قالب فشرده کنید. سپس قالب رو به مدت نیم ساعت داخل فریزر بذارید.

مرحله چهارم، آماده کردن مواد چیزکیک

در این مرحله با استفاده از همزن یا میکسر، پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای و شکر رو با هم خوب مخلوط کنید و در ادامه خامه و ماست خامه‌ای (یا خامه‌ی ترش) رو به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم، اضافه کردن تخم‌مرغ

وقتی که پنیر، شکر، خامه و ماست با هم مخلوط شدن، سپس تخم‌مرغ‌ها رو یکی یکی داخل یک کاسه کوچیک بشکنید و وقتی که از سالم بودنشون مطمئن شدید، داخل میکسر بریزید و به همراه وانیل به مخلوط اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا یکدست بشن. در ادامه پوست لیموی رنده شده و نشاسته‌ی ذرت رو هم به مواد اضافه و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن.

مرحله ششم، پختن چیز کیک نیویورکی

قالب کمربندی رو از فریزر بیرون بیارید و دور تا دور قالب رو با فویل بپوشونید. دیواره‌های داخل قالب رو هم کمی چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشونید، مثل تصویر زیر.

چیزکیک نیویورکی با بیسکویت ساقه طلایی

در آخر فر رو از حدود یک ربع قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم بشه. سپس قالب چیز کیک رو داخل داخل یک ظرف بزرگی که بشه داخل فر گذاشت بذارید و سپس تا یک سوم ارتفاع قالب کمربندی آب جوش بریزید و داخل فر بذارید.

فر رو روی دمای 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و به مدت 30 تا 40 دقیقه زمان بدید تا چیز کیک نیویورکی با بیسکویت ساقه طلایی آماده بشه. اگه از فر برقی استفاده می‌کنید دما رو روی 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

وقتی که روی چیز کیک طلایی شد، فر رو خاموش کنید اما چیز کیک رو از فر خارح نکنید و به مدت یک ساعت دقیقه زمان بدید تا چیز کیک داخل فر بمونه و بعد از فر خارج کنید. چیز کیک رو کمی در دمای محیط قرار بدید تا خنک بشه و سپس به مدت 4 ساعت داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره.

دستور پخت چیزکیک با ساقه طلایی

نکات مهم و فوت و فن های پخت چیز کیک نیویورکی با ساقه طلایی

  • وقتی که چیز کیک نیویورکی رو از فر بیرو میارید ممکنه که وسط چیزکیک کمی شل باشه، این حالت طبیعیه و با گذاشتن چیزکیک داخل یخچال سفت میشه.
  • وقتی که چیزکیک رو داخل فر میذارید پف میکنه و وقتی که فر رو خاموش می‌کنید و یک ساعت داخل فر می‌مونه پفش می‌خوابه که این مورد طبیعیه.
  • اگه دوست دارید تا روی چیزکیکتون خیلی طلایی و قهوه‌ای بشه، در 10 دقیقه آخر پخت گریل رو روشن کنید.
  • اگه به خامه ترش دسترسی ندارید می‌تونید 100 گرم خامه صبحانه رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید تا گرم بشه اما نجوشه، سپس 100 گرم ماست پرچرب رو اضافه کنید و هم بزنید تا ماست و خامه با هم مخلوط بشن. سپس از روی حرارت بدارید و داخل ظزف شیشه‌ای بریزید و به مدت 12 ساعت داخل یخچال بذارید و بعد به عنوان جایگزین خامه ترش استفاده کنید.
  • بهتره که پنیر ماسکارپونه رو با پنیر خامه‌ای جایگزین نکنید، چون که پنیر خامه‌ای ته مزه شوری داره و کمی مزه چیزکیک رو تغییر میده.

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی با بیسکویت پتی بور

مواد لازم چیزکیک نیویورکی

  • ۱۸۰ گرم بیسکویت پتی بور
  • ۹۰ گرم کره
  • ۶۰۰ گرم پنیر خامه ای
  • ۱۸۰ گرم شکر (⅔ لیوان + یک قاشق غذاخوری پر)
  • ۳۰۰ گرم خامه ترش
  • ۲۲۵ گرم خامه صبحانه
  • ۳ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ قاشق غذا خوری نشاسته (ترجیحا نشاسته ذرت)
  • ۱ قاشق غذاخوری پر آب لیمو

طرز تهیه

۱. بیسکویت ها را پودر کنید ( یا با بلندر یا داخل پلاستیک فریزر قرار دهید و با وردنه یا گوشکوب روی بیسکویت ها فشار دهید تا کاملا پودر شوند.)

۲. بیسکویت های پودری را با کره ذوب و خنک شده ترکیب کنید.

۳. یک قالب کمربندی به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کنید. کف و دیوارهای آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. دیواره ها و کف بیرونی قالب کمربندی را هم با فویل خوب سفت و فیکس کنید تا مواد از داخل آن بیرون نریزد.

۴. بیسکویت های ترکیب شده با کره را داخل آن ریخته به طور یکنواخت پخش کنید و با پشت قاشق یا گوشکوب کاملا به کف ظرف فشار دهید تا منسجم و سفت شود.

۵. در یک ظرف پنیر به دمای محیط رسیده را با شکر خوب با همزن بزنید تا یکدست شود. خامه، خامه ترش و تخم مرغ را به آن اضافه و در حد یکدست شدن ترکیب کنید.

۶. در آخر نشاسته و آب لیمو را هم اضافه و با همزن بزنید تا مایه ی یک نواختی درست شود. زیاد هم نزنید چون رویه چیزکیک در حین پخت ترک میخورد.

۷. مایه پنیری را در قالب روی بیسکویت ها بریزید و صاف کنید.

۸. قالب چیزکیک را داخل قالب بزرگتر یا دیگ یا تابه ی بزرگتر از قالب چیز کیک قرار دهید و در قالب بزرگتر تا حدی آب جوش بریزید که نیمی از ارتفاع دیواره قالب چیزکیک را آب فرا بگیرد. سپس به مدت ۲ ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۱۰ درجه قالب ها را قرار دهید تا چیز کیک بپزد. وجود آب جوش علاوه بر اینکه باعث لطافت کیک میشه، حتی باعث میشه از ترک خوردن سطح چیز کیک هم جلوگیری بشه.

۹. بعد از ۲ ساعت حرارت را خاموش کنید و نیم ساعت دیگر اجازه دهید چیزکیک در فر خاموش بماند. بعد از آن چیز کیک را از فر خارج کرده و ۴ تا ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

کانفیت تمشک
مواد لازم
  • ۲۰۰ گرم تمشک
  • ۱/۵ قاشق چای خوری نشاسته
  • شکر به میزان دلخواه
طرز تهیه

تمشک و نشاسته را با هم با بلندر بزنید تا کاملا یکدست شود. شکر را به اندازه دلخواه اضافه کنید. مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد وقتی به غلظت دلخواه رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک و سرد شود. سپس روی چیز کیک را با آن تزئین کنید.


چیز کیک ها تنوع خیلی زیادی دارن و میتونن پخته یا خام (یخچالی) باشن این مدل نیویورکی یا تنوری هست و خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم امتحانش کنید خوشتون میاد.

مواد لازم

مواد لازم برای کراست:

  • بیسکوییت پودر شده ۱ لیوان
  • کره ذوب شده ۶۰ گرم
  • پودر دارچین ۱ ق م

مواد لازم فیلینگ پنیری:

  • پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۱/۲پاکت)
  • شکر ۱/۲لیوان
  • وانیل ۱/۲ق چ
  • تخم مرغ ۲ عدد کوچک
  • رنده پوست لیمو مقداری
  • کرمفیل (دلخواه)

اول کراست و تهیه میکنیم:

بیسکویت و با هر دستگاهی دارین پودر کنید کره ذوب شده و دارچین و اضافه کنید و داخل قالب پهن کنید خوب فشرده کنید(این مرحله مهمه) بزارین فریزر تا ببنده و سفت بشه.

برای قسمت پنیری پنیر خامه ای و خامه صبحانه و شکر با همزن بزنید تا یکدست بشه و سپس تخن مرغ و وانیل و رنده پوست لیمو اضافه کنید و با همزن بزنید.

تو این مرحله میتونید از کرمفیل دلخواه هم استفاده کنید.

مایع را روی بیسکوییت که تا حالا سفت شده میریزیم و قالب و در یه ظرف بزرگتر قرار میدیم و داخل ظرف اب جوش میریزیم تا نیمه های قالب (در اصطلاح حمام اب داغ درست میکنیم)

این کار برای اینه که لطافت چیز کیک هنگام پخت حفظ بشه.

حتما ابتدای کار دور قالب کمربندی فویل بکشید تا اب داخل چیز کیک نفوذ نکنه (این مرحله هم مهمه)

داخل فر ۱۷۰درجه حدودا (۱/۵ تا ۲ساعت)تجربه ثابت کرده زودتر دو ساعت نمیپزه. چیز کیک زمانی پخته که روش کاملا طلایی بشه اون موقع از فر خارج کنید.

پفش بعد پخت میخوابه که کاملا طبیعیه. چند ساعت (حداقا ۴ ساعت) یا یه شب داخل یخچال قرار دهید تا چیز کیک ببنده و سپس سرو کنید.

چیز کیک نیویورکی اصولا با شکلات یا نوتلا یا مارمالاد یا مربا سرو میشه. سایز قالب ۱۶ گرد