دسر دبل چاکلت رو از دست ندین. فقط همین! اگه عاشق دسرهای شکلاتی هستين بهتون پیشنهاد میکنم اين رسپی رو امتحان کنين!
مواد لازم برای تهیه دسر دبل چاکلت لیوانی
- شیر ۲ ليوان
- شکر ۱۰۰ گرم
- نشاسته ذرت ۱۵ گرم
- پودر ژلاتین ۱۰ گرم
- پودر کاکائو ۱۵ گرم
- شکلات تخته ای یا سکه ای تلخ ۵۰ گرم
- قهوه فوری ۱ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۵۰ گرم
- کرم شکلاتی (دنت/نوتلا) ۲ قاشق غذاخوری (دلخواه)
- موز ۲ عدد
- فندق خرد شده کمی در صورت تمايل
- کيک شکلاتی پودر شده به مقدار لازم
دستور تهیه دسر دبل چاکلت لیوانی خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا به اندازه نصف ليوان از شیر را برداشته و ژلاتین را روی شیر میریزیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه.
سپس در ظرفی مابقی شیر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو و قهوه فوری و شکر را ريخته، روی حرارت میگذاریم هم میزنیم تا گرم شود سپس شکلات را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم.
زمانی که مقداری از شکلات ذوب شد، خامه به دمای محیط رسیده را اضافه می کنیم به همراه ژلاتین و کرم شکلاتی، مرتب هم بزنید تا شکر و شکلات حل شوند و مواد یکدست شوند.
وقتی مایع یک دست شد و شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت برداشته و از صافی رد میکنیم.
پس از صاف کردن فندق خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم. (اختیاری)
حالا کيک شکلاتی پودر شده رو کف ليوان های سرو میریزیم و با قاشق فشرده میکنیم، کمي از مواد شکلاتی رو میریزیم و چند برش موز قرار میدهیم دوباره ليوان رو با مواد شکلاتی پر میکنیم.
حالا ليوان ها رو ۵ ساعت در يخچال قرار میدهیم تا کاملا ببنده.