دسر زبرا مخملی ترکیه ای یه دسر خاص و خوشمزه و متفاوت! این دسر زبرا شیری دو رنگ خوشمزه روش تهیه راحتی هم داره و برای مهمونی ها عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه دسر زبرا مخملی ترکیه ای

مواد لازم برای طبقه ی پایین و بالا

  • 2 بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی (خرد شده)
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

مواد لازم برای برای قسمت سفید

  • 3 لیوان شیر
  • تقریبا نصف لیوان شکر
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم برای برای قسمت کاکائویی

  • 3 لیوان شیر
  • تقریبا نصف لیوان شکر
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 1 قاشق چای خوری وانیل

دستور تهیه دسر زبرا مخملی ترکیه ای با شیر

طرز تهیه دسر زبرا مخملی ترکیه ای با شیر

برای شروع ابتدا بیسکویت پتی بور را خرد کنید و به آرد تبدیل کنید. سپس یک کاسه بزرگ بردارید، کره آب شده را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

نیمی از مخلوط بیسکویت را در قالب کمربندی مربعی یا دایره می ریزیم. به کمک لیوان فشرده و فشرده می کنیم.

پایه بیسکویت تا زمانی که پودینگ ها آماده شوند در یخچال نگهداری می شود.

مواد قسمت سفید داخل قابلمه ریخته می شود و روی شعله میگذاریم تا غلیظ شود. در همین حین، قسمت کاکائویی هم روی شعله میگذاریم.

برای قسمت کاکائویی، همه ی مواد به جز وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی اجاق قرار می دهیم. هر دو در یک زمان پخته می شوند و مدام هم می زنند. بعد از اینکه غلیظ شد، از روی اجاق برداشته و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

روی پایه بیسکویتی که داخل یخچال گذاشتیم یک ملاقه پودینگ کاکائویی و یک ملاقه پودینگ وانیلی میریزیم. دسرمون با همین طوری با ریختن تو قالب آماده میشه.

طرز تهیه دسر زبرا ترکیه ای

بعد از اینکه به دمای محیط رسید حداقل به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم و استراحت می دهیم. مخلوط بیسکویت باقی مانده را روی دسر ریخته و روی آن صاف می شود.

سپس برش بزنید. دسر زبرا آماده سرو شده. (برای به دست آوردن ورقه های صاف، چاقو را تمیز می کنم و هر بار که برش می زنم، آن را کمی روی اجاق گاز گرم می کنم. برش های منظمی بدست می آید). نوش جان