دسر زبرا مخملی ترکیه ای یه دسر خاص و خوشمزه و متفاوت! این دسر زبرا شیری دو رنگ خوشمزه روش تهیه راحتی هم داره و برای مهمونی ها عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دسر زبرا مخملی ترکیه ای
مواد لازم برای طبقه ی پایین و بالا
- 2 بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی (خرد شده)
- 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
مواد لازم برای برای قسمت سفید
- 3 لیوان شیر
- تقریبا نصف لیوان شکر
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- 1 قاشق چایخوری وانیل
مواد لازم برای برای قسمت کاکائویی
- 3 لیوان شیر
- تقریبا نصف لیوان شکر
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2 قاشق غذاخوری نشاسته
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 قاشق چای خوری وانیل
دستور تهیه دسر زبرا مخملی ترکیه ای با شیر
برای شروع ابتدا بیسکویت پتی بور را خرد کنید و به آرد تبدیل کنید. سپس یک کاسه بزرگ بردارید، کره آب شده را روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
نیمی از مخلوط بیسکویت را در قالب کمربندی مربعی یا دایره می ریزیم. به کمک لیوان فشرده و فشرده می کنیم.
پایه بیسکویت تا زمانی که پودینگ ها آماده شوند در یخچال نگهداری می شود.
مواد قسمت سفید داخل قابلمه ریخته می شود و روی شعله میگذاریم تا غلیظ شود. در همین حین، قسمت کاکائویی هم روی شعله میگذاریم.
برای قسمت کاکائویی، همه ی مواد به جز وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی اجاق قرار می دهیم. هر دو در یک زمان پخته می شوند و مدام هم می زنند. بعد از اینکه غلیظ شد، از روی اجاق برداشته و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
روی پایه بیسکویتی که داخل یخچال گذاشتیم یک ملاقه پودینگ کاکائویی و یک ملاقه پودینگ وانیلی میریزیم. دسرمون با همین طوری با ریختن تو قالب آماده میشه.
بعد از اینکه به دمای محیط رسید حداقل به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم و استراحت می دهیم. مخلوط بیسکویت باقی مانده را روی دسر ریخته و روی آن صاف می شود.
سپس برش بزنید. دسر زبرا آماده سرو شده. (برای به دست آوردن ورقه های صاف، چاقو را تمیز می کنم و هر بار که برش می زنم، آن را کمی روی اجاق گاز گرم می کنم. برش های منظمی بدست می آید). نوش جان