بورک گل یه میان وعده و غذای خوشمزه ی ترکیه که کلی طرفدار داره پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید!

مواد لازم برای تهیه بورک گل ترکیه با خمیر خانگی

مواد لازم برای خمیر

  • 3 لیوان آب گرم
  • نصف قاشق چای خوری مخمر فوری
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • تا 5 پیمانه آرد به اندازه لازم

برای مواد داخلی

  • 7 عدد پیاز متوسط
  • 350 گرم گوشت چرخ کرده
  • 4 قاشق غذاخوری روغن
  • جعفری به مقدار لازم
  • نمکبه مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • فلفل تند به مقدار لازم

دستور تهیه بورک گل ترکیه با خمیر خانگی

طرز تهیه بورک گل ترکیه با خمیر خانگی

برای ملات داخلی؛ پیازها را ریز خرد کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. 4 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و روی اجاق به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید سپس اجاق را زیاد کنید و آن را تفت دهید تا کاملا آب خود را بگیرد.

در آخر جعفری ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.

بورک گل ترکیه ای
برای خمیر مایه و نمک را به آب گرم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و وقتی نمک و مایه حل شد به اندازه ای که تحت کنترل است آرد اضافه می کنیم. باید خمیر نچسب باشه.

اجازه دهید خمیر به مدت 2 ساعت تخمیر شود. خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم می کنیم که هر کدام را با روغن چرب می کنیم و 20 دقیقه می گذاریم.

مرنگ های منتظر را یکی یکی ور میداریم و با دست به آرامی از راست به چپ ورز میدهیم، و هر کدام را به صورت لایه نازک باز میکنیم و مواد داخلی اضافه می شود و رول پیچیده می شود و شکل مورد نظر داده می شود.

دستور تهیه بورک گل
همه خمیرها به این ترتیب آماده می شوند و در سینی کاغذ روغنی دار قرار می گیرند. زرده تخم مرغ را که 1 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم روی آن می زنیم.

آموزش بورک گل
در فر 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای طلایی شود. نوش جان