بورک گل یه میان وعده و غذای خوشمزه ی ترکیه که کلی طرفدار داره پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید!
مواد لازم برای تهیه بورک گل ترکیه با خمیر خانگی
مواد لازم برای خمیر
- 3 لیوان آب گرم
- نصف قاشق چای خوری مخمر فوری
- 1 قاشق چای خوری نمک
- تا 5 پیمانه آرد به اندازه لازم
برای مواد داخلی
- 7 عدد پیاز متوسط
- 350 گرم گوشت چرخ کرده
- 4 قاشق غذاخوری روغن
- جعفری به مقدار لازم
- نمکبه مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- فلفل تند به مقدار لازم
دستور تهیه بورک گل ترکیه با خمیر خانگی
برای ملات داخلی؛ پیازها را ریز خرد کرده و داخل ماهیتابه می ریزیم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم. 4 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید و روی اجاق به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید سپس اجاق را زیاد کنید و آن را تفت دهید تا کاملا آب خود را بگیرد.
در آخر جعفری ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کنید و مخلوط کنید و بگذارید خنک شود.
برای خمیر مایه و نمک را به آب گرم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و وقتی نمک و مایه حل شد به اندازه ای که تحت کنترل است آرد اضافه می کنیم. باید خمیر نچسب باشه.
اجازه دهید خمیر به مدت 2 ساعت تخمیر شود. خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم می کنیم که هر کدام را با روغن چرب می کنیم و 20 دقیقه می گذاریم.
مرنگ های منتظر را یکی یکی ور میداریم و با دست به آرامی از راست به چپ ورز میدهیم، و هر کدام را به صورت لایه نازک باز میکنیم و مواد داخلی اضافه می شود و رول پیچیده می شود و شکل مورد نظر داده می شود.
همه خمیرها به این ترتیب آماده می شوند و در سینی کاغذ روغنی دار قرار می گیرند. زرده تخم مرغ را که 1 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم روی آن می زنیم.
در فر 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای طلایی شود. نوش جان