دسر سمولینا یه دسر فوری و راحته. این دسر خوشمزه رو می تونید در عرض 15 دقیقه با مواد کمی تهیه کنید و دریخچال بذارید تا آماده سرو بشه. امیدوارم که درست کنید و از طعم بسیار خوبش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه دسر سمولینا
- شیر 1 لیتر
- 1 لیوان شکر (180 گرم)
- 1 لیوان سمولینا
- 1 بسته وانیل (5 گرم)
- 1 قاشق چای خوری کره یا مارگارین
- 10 عدد بیسکویت پتی بور
برای گاناش شکلاتی
- 1 بسته خامه (200 میلی لیتر)
- من 190 گرم شکلات تلخ استفاده کردم (با حداقل 160 گرم شکلات میتونید تهیه کنید)
برای تزئین دسر
- آجیل به دلخواه
طرز تهیه دسر سمولینا با بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا شیر و شکر و آرد سمولینا را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید.
مدام هم بزنید تا روی اجاق بجوشد. وقتی شروع به جوشیدن کرد 1 دقیقه با کم کردن اجاق به پخت ادامه می دهیم تا قوام کمی غلیظ شود.
سپس اجاق را خاموش کنید و کره و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را بدون اینکه صبر کنید تا خنک شود داخل ظرفی که آماده می کنید بریزید.
داخل ظرفی را که استفاده می کنید از قبل خیس کنید تا هنگام سرو دسرتان مانند قالب بیرون بیاید. من آن را درقالب 20 در 20 سانتی متر مربع آماده کردم.
بعد از اینکه مخلوط را به قالب خود ریختم و روی آن را صاف کردیم، بیسکویت های پتی بور را که دو نیم کردیم بدون اینکه منتظر خنک شدن آنها باشیم، خط بکشیم.
با گرمای کاسترد، بیسکویت ها به راحتی نرم می شوند. بگذارید دسر در دمای اتاق خنک شود.
برای گاناش، خامه را حرارت دهید تا به نقطه جوش برسد. سپس شکلات را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و گاناش ما آماده است. بگذارید بماند تا به دمای اتاق برسد.
وقتی هم دسر و هم گاناش ما به دمای اتاق رسیدند، می توانیم گاناش را روی دسر پخش کنیم.
با گذاشتن در یخچال حداقل 3 تا 4 ساعت استراحت میدهیم. در صورت تمایل می توانید آن را از عصر تهیه کرده و روز بعد سرو کنید.
قبل از سرو می توانید آن را ورقه ای برش دهید و با هر چیزی که می خواهید تزئین کنید. اینم از دسر سمولینا با بیسکویت پتی بور نوش جان.