با خوشمزه ترين میوهی تابستونی میخوام يه دسر جذاب، لطیف و خوش طعم درست کنم. خوب اين دسر هلویی خيلی آسونه ولي کمی صبر و حوصله میخواد و بايد نکاتش رو حتما رعايت کنين تا به نتيجه ی دلخواه برسین.
مواد لازم برای تهیه دسر هلو
مواد لازم براي کرم:
- ژله ی هلو : ۱ بسته
- آب جوش: ۱ و نيم ليوان
- شير: ۱ ليوان
- هلوی زعفرانی: ۲ عدد بزرگ
- شکر: ۴ ق غ
- خامه ی صبحونه: ۳ ق غ
- ژلاتین : ۲ ق غ سر پر
- آب سرد: نصف ليوان
مواد لازم براي قسمت ویترینی :
- ژله ی هلو: ۱ بسته
- آب جوش: ۱ونیم ليوان سرخالی
- هلوی خرد شده: ۱ عدد بزرگ
طرز تهیه دسر هلو با ژلاتین
ابتدا ژلاتین رو با نصف ليوان آب بنماری میکنیم.
یک بسته ژله ی هلو رو با يک ونیم ليوان آب جوش مخلوط و بنماری میکنیم.
هلوهای زعفرانی رو شسته، پوست کنده و خرد میکنیم. يه دونه هلو رو براي تزئین نگه می داریم.
حالا داخل مخلوط کن ابتدا دو عدد هلوی خرد شده، شير، خامه، شکر و ژلاتین حل شده و خنک شده رو اضافه و مخلوط میکنیم.
در اين مرحله يک بسته ژله ی هلو رو که بنماری کرده بوديم رو به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
قالب مورد نظر رو با روغن مایع خيلی کم چرب کرده و مواد رو میریزیم و حداقل ۶ ساعت داخل يخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده.
بعد از اینکه کاملا دسر بست با کمک چاقو کناره های دسر رو طرح میدیم و بعد با قاشق قسمت های اضافه رو خارج میکنیم.
اين مرحله رو بايد خيلی دقيق انجام بدين تا بعدأ دسر تميز دربیاد.
حالا يه دونه ی هلوی باقیمانده رو داخل قسمت های خالی شده، ريخته و بعد يه بسته ی ژله ديگه رو با یک و نیم ليوان سرخالی آب جوش بنماری میکنیم وقتی کاملا خنک شد، روي هلوهای خرد شده داخل حفره ها میریزیم.
سپس دسر رو داخل يخچال میذاریم تأ ژله نيم بند شه.
در مرحلهی آخر اضافه های دسر رو که خارح کرده بوديم رو دوباره داخل مخلوط کن میریزیم تا کمی روان شه و بعد روي دسر ريخته تا قالب پر شه.
مجدا قالب رو داخل يخچال میزاریم ،بهتره يه شب تا صبح بمونه تا کاملا سفت شه و به راحتي در بیاد.
کناره هاي دسر رو با چاقو آزاد کرده وقتي مطمئن شديم دسر از قالب جدا شده داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم.
اين دسر نياز به تزئین نداره چون خودش به تنهايي زيبا و چشم نوازه