دسر عیش السرایا یا (نان کاخ سلطنتی) یه دسر عربی بسیار خوشمزه ست و برای رمضان عالیه، ساده و خوشمزه و مثل فرنی هست که فقط یک لایه از نان و روش کرم و فرنی میاد. دسر فوق العاده ی خوشمزه ای که بینظیره و شگفت انگیزهه! هر چی از خوشمزگیش بگم کم گفتم!
مواد لازم برای تهیه دسر عربی عیش السرایا
- شیر ۴ لیوان
- شکر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
- نشاسته ذرت ۸۰ گرم (حدود نصف لیوان)
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
- نان تست به میزان ظرف
مواد لازم برای برای شهد
- شکر ۱ لیوان
- آب نصف لیوان
- آب لیمو ۱/۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر عیش السرایا
ابتدا ظرفی دل خواهی رو انتخاب کردم، سایز ظرف من حدود ۲۵ در ۲۵ سانت هست، کفش به اندازه ظرفم نون تست چیدم. داخل فر قرار دادم تا نون ها برشته بشن. می تونید روی حرارت داخل تابه هم قرار بدید برشته بشه.
برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد بهش اب لیمو اضافه کردم، حدود ۱۰ دقیقه بجوشه کافیه و از حرارت برداشتم و همون طور که گرم هست روی نون ها ریختم و گذاشتم کنار در محیط بمونه.
برای تهیه کرم شیر و شکر نشاسته ذرت و مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه، از فرنی کمی سفت تر بشه، آخر کار گلاب ریختم و حرارت رو خاموش کردم و بهش خامه اضافه کردم و ترکیب کردم و روی نون ها ریختم و یکدست پخش کردم.
یک کم رویه بگیره و بعد تزیین کردم و روش پودر پسته و پودر گل محمدی ریختم. در یخچال حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد آماده است. دسر عیش السرایا از شب قبل درست بشه و سرد باشه خوشمزه تر میشه.