بوراتوس یه دسر نرم و لطیف که می تونید با هر طعم و رنگ دل خواه درست کنید! من از دنت پسته استفاده کردم، میشه از هر طعمی که دوست دارید مثل توت فرنگی یا موز استفاده کنید و این دسر خوشمزه و ساده رو درست کنید.

مواد لازم برای تهیه دسر بوراتوس

  • شیر ۱ لیوان
  • بستنی وانیلی ۵۰ گرم (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
  • پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (یک بسته)
  • پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ قاشق غذاخوری)
  • دسر دنت ۲ عدد (با هر طعمی دوست داشته باشید) ( هر عدد ۱۰۰ گرم هست مجموع ۲۰۰ گرم)
  • شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر بوراتوس

طرز تهیه دسر بوراتوس

برای شروع ابتدا نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه.

سپس در ظرف دیگه شیر و بستنی و شکر رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره.

وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد، ژلاتین حل شده هم دما باهاش رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم، گذاشتم کنار که از دما بیفته.

دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی یا برقی زدم تا یکدست بشه. مواد شیری که از دما افتاده اضافه کردم و ترکیب کردم.

من از رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره، یعنی دل به خواهی هست دیگه.

سپس از صافی هم رد کردم که کامل یکدست بشه.

قالب رو با مقدار جزیی روغن مایع چرب کردم، داخل قالب مورد نظر ریختم، در یخچال ۷ الی ۸ ساعت قرار دادم تا دسر بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و دیدم کامل آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم.

میزان شکر رو بسته به نوع دنت و علاقه تون می تونید تنظیم کنید.

در صورت جایگزینی پنیر ماسکارپونه، از پنیر خامه ای که در صد کم نمک داره استفاده کنید.