دسر به با بیسکویت پتی بور یه دسر خوشمزه و متفاوت هست که خیلی راحت و آسون آماده میشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه دسر به با بیسکویت پتی بور
- به درشت سه عدد
- بیسکوییت پتی بور دو بسته وانیلی
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین چهار قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه صد تا دویست گرم
- چوب دارچین دو عدد
- شیر دو لیوان
طرز تهیه دسر به با بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا پوست به را میگیریم و هسته هایش را هم جدا میکنیم.
سپس آنرا خرد کرده و با سه لیوان آب و چوب دارچین میگذاریم بپزد. (آخر سر یک لیوان آب داشته باشد.)
به و آب آن را درون مخلوط کن ریخته و چند پالس میزنیم تا به پوره شود.
پودر ژلاتین را هم با نصف لیوان آب مخلوط کرده و روی بخار کتری میگذاریم تا حل شود. سپس بقیه ی مواد را هم داخل مخلوط کن ریخته و چند پالس میزنیم تا مواد کاملا یکدست شود.
در آخر قالب سیلیکونی را چرب کرده و مواد را داخلش ریخته و داخل یخچال میگذاریم. شب تا صبح داخل یخچال بماند آماده است. سپس دسر را از قالب درآورده و نوش جان میکنیم.
نکته: بعد از پختن به دارچین را از ظرف درمیاوریم.