دسر به با بیسکویت پتی بور یه دسر خوشمزه و متفاوت هست که خیلی راحت و آسون آماده میشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه دسر به با بیسکویت پتی بور

  • به درشت سه عدد
  • بیسکوییت پتی بور دو بسته وانیلی
  • وانیل یک‌ چهارم قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین چهار قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه صد تا دویست گرم
  • چوب دارچین دو عدد
  • شیر دو لیوان

طرز تهیه دسر به با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر به با بیسکویت پتی بور

برای شروع ابتدا پوست به را میگیریم و هسته هایش را هم جدا میکنیم.

سپس آنرا خرد کرده و با سه لیوان آب و چوب دارچین میگذاریم بپزد. (آخر سر یک لیوان آب داشته باشد.)

به و آب آن را درون مخلوط کن ریخته و چند پالس می‌زنیم تا به پوره شود.

پودر ژلاتین را هم با نصف لیوان آب مخلوط کرده و روی بخار کتری میگذاریم تا حل شود. سپس بقیه ی مواد را هم داخل مخلوط کن ریخته و چند پالس می‌زنیم تا مواد کاملا یکدست شود.

در آخر قالب سیلیکونی را چرب کرده و مواد را داخلش ریخته و داخل یخچال میگذاریم. شب تا صبح داخل یخچال بماند آماده است. سپس دسر را از قالب درآورده و نوش جان میکنیم.

نکته: بعد از پختن به دارچین را از ظرف درمیاوریم.