انواع مختلف کوکیها رو میشه به صورت آماده تهیه کرد، اما درست کردن کوکی خونگی لذت خاصی داره و همچنین میتونید از مواد اولیه دلخواه خودتون استفاده کنید تا از کیفیت و سلامت کوکی مطمئن باشید.
در ادامه با دستور پخت کوکی با شیره انگور یا خرما مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کوکی رژیمی با شیره خرما
- پودر تخم کتان 2 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- موز 1 عدد
- آرد گندم سبوسدار یک و نیم پیمانه (185 گرم)
- شیره خرما نصف پیمانه
- دارچین 2 قاشق چایخوری
- زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 15 تا 20 دقیقه
طرز پخت کوکی با شیره خرما رژیمی مرحله به مرحله
قبل از شروع ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
برای آماده سازی خمیر کوکی ابتدا با استفاده از یک چنگال، موز را در یک کاسه بزرگ له کنید.
سپس پودر تخم کتان، شیره و تخم مرغ را اضافه کنید و مواد رو کاملا هم بزنید.
در ادامه آرد را به همراه دارچین، زنجبیل و بکینگ پودر به كل مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
در سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید. به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر را برداشته و در دست گرد کرده، کمی فشار دهید تا پهن شود و سپس بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
سینی را به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار دهیدتا کوکیها بپزند.
پس از پخت اجازه دهید کوکیها کاملا خنک شوند. سپس به ظرف مورد نظر انتقال داده و میل کنید. (میتوانید از شیره توت یا انگور هم استفاده کنید.)