دمی گوجه فرنگی بدون سیب زمینی یه غذای ساده و راحت و خوشمزه و سریع! دمی گوجه یه غذای ساده است که خیلی هم سریع آماده میشه. دمی گوجه یه غذای فوق العاده خوشمزه که کنار سالاد شیرازی مزه بهشت میده! از اون خوشمزه هاست که اگه یه بار امتحانش کنی عاشقش میشی!

دمی گوجه رو هم می تونید با سالاد شیرازی یا با تخم مرغ نیمرو سرو کنید. هر دو حالت خوشمزه ست.

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه بدون سیب زمینی و بدون گوشت برای ۳ نفر

  • گوجه فرنگی ۵ عدد (گوجه متوسط)
  • ۲ لیوان برنج
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • پاپریکا به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن  ۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه دمی گوجه بدون سیب زمینی و بدون گوشت

طرز تهیه دمی گوجه بدون سیب زمینی و بدون گوشت

برای تهیه دمی گوجه فرنگی ابتدا گوجه فرنگی ها رو رنده میکنیم و میزاریم روی شعله تا آبش گرفته بشه. پوست گوجه فرنگی در زمان رنده کردن جدا میشه.

در ادامه پیاز رو رنده می کنیم و داخل یک تابه دیگه میریزیم و میذاریم روی حرارت تا آب پیاز کشیده بشه. سپس روغن رو اضافه می کنیم و پیاز رو کمی تفت میدیم و سپس ادویه ها رو هم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم تا خامی ادویه گرفته بشه. سپس گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم و سپس حرارت رو خاموش می کینم.

در ادامه برنج رو که از 2 تا 3 ساعت قبل در قابلمه ریخته و خیس دادیم و تا یک بند انگشت آب اضافه کردیم روی حرارت میذاریم و به مقدار لازم نمک اضافه می کنیم و زمان میدیم تا به جوش بیاید. چند قُل که خورد گوجه هارا بهش اضافه میکنیم میزاریم یکم دیگه بجوشه و درش را میگزاریم تا دم بکشه.

برای دمی ها آب باید به مقداری باشه که یک بند انگشت روی برنج رو بگیره یا مثل من برای ۴ پیمانه برنج ۵ پیمانه آب بریزین.

برای دمی برنج رو بدون نمک خیس میکنیم و نمک را در حین پخت مواد اضافه میکنیم.