کاپ کیک شربتی شیرازی رو امتحان کردید؟ اگه نه پس با دستور یه کاپ کیک واقعا بهشتی و فوق العاده خوش عطر و خوشمزه با بافتی نرم و سبک آشنا بشید!
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شربتی شیرازی
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۲/۳ پیمانه
- شیر ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۱/۳ پیمانه
- گلاب ۳ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
- پودر هل ۱/۳ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای شربت
- شکر ۲/۳ پیمانه
- آب ۱ پیمانه
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- پودر هل نوک قاشق مرباخوری
دستور کاپ کیک شربتی شیرازی
معیار اندازه گیری پیمانه قنادی و لیوان دسته دار فرانسوی است.
برای تهیه شربت مواد اولیه شربت را باهم ترکیب میکنیم روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و حدود پنج دقیقه بجوشد.
بعد از پخت کاپ کیک ها شربت خنک را روی کیک سرد شده میریزیم و زمان میدهیم تا شربت جذب شود.
درجه حرارت فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد و مدت زمان پخت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه. با توجه به دمای فر پخت کاپ کیک را بعد از ۲۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید.
برای فر برقی دمای ۱۶۰ و مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.
برای پخت بدون فر قابلمه ای را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بذارید و درون قابلمه پایه یا توری قرار دهید و مواد کیک رو درون لیوان یکبار مصرف کاغذی یا لیوان دسته دار فرانسوی که نشکن هستن بریزید و روی پایه یا توری کف قابلمه بذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدید تا پخت کامل انجام بشه درب قابلمه حتما دمکنی بذارید.
نوش جان
- طرز تهیه کیک شربتی قزوین
- طرز تهیه کاپ کیک با لیوان کاغذی بدون فر در قابلمه
- طرز تهیه کاپ کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی