کیک کرامبل نارگیل و قهوه یه کیک خوشمزه با طعمی خاص و متفاوته که دستورش رو فکر نکنم جای دیگه ای پیدا بشه. من برای پیمانه از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کردم. بافت نرم و اسفنجی داره و برای عصرونه به همراه یک لیوان چای بی نظیره.

مواد لازم برای تهیه کیک کرامبل نارگیل و قهوه

  • آرد قنادی ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • کره دمایِ محیط ۹۰ گرم
  • روغن مایع ۳۰ گرم
  • شکر سفید ۱۲۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • پودر قهوه فوری ۱ قاشق سوپ خوری
  • پودر نارگیل ۱/۳ پیمانه

مواد لازم برایِ لایه کرامبل

  • شکر قهوه ای ۱/۳ پیمانه
  • جو دو سر پرک ۱/۳ پیمانه
  • آرد همه کاره ۱/۳ پیمانه
  • پودر نارگیل ۱/۳ پیمانه
  • کره مذابِ خنک شده (۷ قاشق سوپ خوری) ۱۰۰ گرم
  • گردوی خرد شده ۱/۳ پیمانه
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک کرامبل نارگیل و قهوه

طرز تهیه کیک کرامبل نارگیل و قهوه

برای شروع ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک و دارچین رو با هم مخلوط و سپس الک میکنیم. در ادامه فر رو گرم میکنیم.

سپس همه مواد لایه کرامبل رو با هم مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم. در ادامه کره و شکر رو خوب زده تا سبک و کرمی رنگ شود.

بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و میزنیم و وانیل رو همراه تخم مرغ آخر اضافه کرده. سپس شیر ولرم رو با قهوه مخلوط و به مواد کیک اضافه میکنیم و روغن مایع رو هم ریخته و هم میزنیم.

سپس مواد خشک رو طی سه نوبت روی مواد الک و با ویسک در حد یک دست شدت میزنیم.

پودر نارگیل رو، هم اضافه و در نهایت مواد کیک رو داخل قالب مناسب میریزیم و سطح مواد رو با مواد کرامبل پوشش میدهیم، به این صورت که با انگشت ها از مواد برداشته و روی مواد کیک میریزیم تا قشنگ همه سطح، پوشش داده شود و در آخر با دست کمی روی مواد رو فشرده تا به لایه کیک بچسبد.

نکات مهم تهیه کیک کرامبل نارگیل و قهوه

  • این مقدار مواد، مناسب قالب لوف به سایزِ ۱۲ در ۲۳ یا قالبِ دایره ای به قطرِ ۲۰ سانت.
  • مواد کیک کمی غلیظ است و لازمه بعد از ریختن داخل قالب، سطح کیک رو با لیسک صاف کنید.
  • دما برای فرهای گازی ۱۸۰ درجه و فرهایِ برقی و سولاردوم(رویِ حالت کانوکشن و با سه پایه کوتاه) ۱۶۵ درجه باید باشه.
  • مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه میباشد.

امیدوارم شما هم زودی درست کنیند و از طعم م مزه خوبش لذت ببرید. مطمئنم که عاشقش میشین، مخصوصا عاشقِ اون لایه کرامبلی روش!