نان کرامبل کرمدار فوق العاده خوشمزه و متفاوت! جای همگی خالی!

مواد لازم برای تهیه نان کرامبل کرمدار

مواد لازم برای خمیر

  • آرد ۳۶۰ گرم
  • آب ۱۸۵ گرم
  • شیر ۶۰ گرم
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه فوری ۵ گرم
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۲۵ گرم
  • شیرخشک قنادی ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری

دستور پخت نان کرامبل کرمدار خاص و خوشمزه

طرز تهیه نان کرامبل کرمدار

خمیرمایه رو با شیر ولرم و ۱ قاشق چای خوری از شکر مخلوط میکینم درشو میزاریم تا عمل بیاد.

حالا آرد الک کرده بهش شیر خشک بقیه شکر وانیل و مخمر عمل اومده رو اضافه میکنیم.

حالا آب رو هم کم کم اضافه کرده تا آرد جمع بشه (آب رو با ملاحظه اضافه کنید یهو خمیر شل نشه چون کره هم داریم به میزان اضافه کردن آب دقت کنید) روغن هم اضافه بشه و شروع کنید به ورز صحیح به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانیکه خمیر لطیفی حاصل بشه.

در ۵ دقیقه آخر ورز کره هم اضافه بشه.

خمیر به مدت ۱ ساعت تو محیط با روکش مشما چرب استراحت بدین.

حالا کل خمیر با کمک وردنه روی سطح به قطر ۲میل باز کنید و با کاتر با تکه های مستطیل شکلی تقسیم کنید (سعی کنید همشون یک انداره بشن) برای هر نون ما به سه تا تیکه احتیاج داریم.

تیکه اول شیر میمالیم و از مواد میانی (کرامبل وکرمفیل) پر میکنیم تیکه بعدی روش قرار میدیم و کاملا کناره هاشو فیکس میکنیم حالا تیکه بعدی میاد روش ودوباره رومال شیر ومواد میانی، حالا تیکه سوم روش قرار میدیم کاملا درزشو فیکس میکنیم وبا چنگال طرح میندازیم.

نان کرامبل
همه نونها که آماده شدن ۴۰ دقیقه تو محیط استراحت میدیم،در آخر رومال شیر میزنیم وکمی از مواد کرامبل روش میپاشیم.

میره تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه.

حتما بعداز خارج کردن از فر روشون پارچه بندازین تا نرم بشن به مدت ۲۰ دقیقه.

طرز پخت نان کرامبل
مواد کرامبل

  • بیسکویت پودر شده ۱۰۰ گرم
  • دارچین ۱ ق م/کره نرم ۵۰ گرم
  • پودر کاکائو ۱ قاشق مرباخوری

همه مواد کرامبل رو با هم مخلوط کنید.

برای کرم من از کرمفیل استفاده کردم میتونید آماده از لوازم قنادی تهیه کنیدکه من خودم درست کردم.

آموزش نان کرامبل

طرز تهیه کرمفیل

۳ تا زرده تخم مرغ رو با ۶۰ گرم شکر وکمی وانیل با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و کرم رنگ بشه،۲۵۰ گرم شیر بهش اضافه میکنیم وچند ثانیه میزنیم حالا ۲ قاشق غذاخوری آرد و ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت هم بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و از صافی رد میکنیم میزاریم روی شعله ملایم تا به غلظت فرنی برسه (خیلی سفت نشه) زیرشعله رو خاموش میکنیم و ۲۵ گرم کره هم اضافه میکنیم
اگه کرمفیل قهوه ایی خاستین بعد از خاموش کردن بهش ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ۲۰ گرم شکلات تخته ایی اضافه کنید.

طرز تهیه نان کرامبل با عکس