رسپی کیک هلویی براتون آوردم خود هلو اصلا باقلوا! رسپی بی نظیریه میتونه پایه کیکهای میوه تون باشه با میوه دلخواهتون، میوه فرو نمیره در عین زیبایی بافتشم محشره.
اگه تو فصل هلو هستید این کیک خوشمزه رو ختما درست کنید. یک کیک بی نظیر و پنبه ای و فوق العاده نرم! عطر و طعمشم بی نظیره.
مواد لازم برای تهیه کیک هلو با ماست
- آرد قنادی ۱ و ۳/۴ پیمانه (۲۷۵ گرم) (۱ قاشق غذاخوری از آرد برداشته و نشاسته ذرت جایگزین شود)
- شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
- هلو ۳ الی ۴ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- کره هم دمای محیط ۱۲۰ گرم
- ماست سفت شیرین ۱/۲ پیمانه مثل یونانی یا سون (من یونانی زدم)
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری استاندارد
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- رنده پوست لیمو ۱ قاشق مرباخوری پر
- آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت کیک هلو با ماست بدون شیر
مهم: کره و ماست سفت به جهت بافت عالی کیک و میوه ای بودنشه به هیچ عنوان با روغن و شیر جایگزین نشه. دیگه این بافت رو نخواهد داشت و میوه در کیک غرق میشه.
برای شروع کره نرم هم دما با شکر به مدت ۵ دقیقه کامل با همزن برقی زده تا کاملا پفکی و روشن بشه، کاسه حتما دورگیری بشه، تخم مرغ ها دونه دونه اضافه، با تخممرغ آخر وانیل و رنده پوست لیمو اضافه شود.
دوباره ۲ تا ۳ دقیقه با همزن میزنیم، ماست و آبلیمو اضافه، مواد خشک که شامل آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر هست و ۳ بار الک کردیم.
با همزن دستی دورانی و آروم مخلوط و در قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم چون خمیر کیک سفته با لیسک روی خمیرو خوب صاف و خلال های هلو رو روش چیده اصلا فشار ندین، روی هلو ها کمی شکر بپاشید و به دلخواه خلال یا پرک بادام و پسته، در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم تا روی کیک طلایی و حتما تست میکنیم از مرکز پخته باشه.
قالب ترجیحا کوتاه، قالب من مربعی ۲۳×۲۴، در قالب گرد ۲۵ یا ۲۶
نکته مهم: چون هلو میوه پر آبی هست حتما خلال های هلو رو چند دقیقه قبل از شروع کار روی حوله آشپزخانه گذاشته تا رطوبت اضافه گرفته شود و به کیک رطوبت زیاد پس نده و از همان طرف که روی دستمال گذاشتید روی کیک بچینید.