یه پای مرغ و قارچ خوشمزه! البته شما می تونید مواد میانی رو به سلیقه خودتون تغییر بدید!

مواد لازم برای تهیه پای مرغ و قارچ با خمیر خانگی

برای خمیر

  • شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
  • آب ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • روغن مایع ۵۰ گرم (۶ قاشق غذاخوری)
  • نمک مقداری
  • شکر ۱ قاشق مرباخوری
  • پودر خمیر مایه ۷ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
  • آرد سفید حدود ۴۵۰ گرم (حدود ۳ لیوان)

برای مواد میانی

  • پیاز ۱ عدد
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • قارچ ۶ تا ۷ عدد
  • فلفل دلمه ای نصف عدد
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و آویشن به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به میزان دل خواه

دستور پخت پای مرغ و قارچ با خمیر خانگی

طرز تهیه پای مرغ و قارچ با خمیر خانگی

برای خمیر من از خمیر جادویی استفاده کردم. برای تهیه خمیر جادویی شکر رو در آب ولرم ریختم و ترکیب کردم، پودر خمیر مایه رو ریختم و بعد درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد.

داخل یک ظرف بزرگتر تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم، شیر و نمک و روعن مایع رو اضافه کردم، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم.

آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم. میزان آرد تقریبی هستش. اگر دستگاه خمیرزن ندارید ده دقیقه خمیر رو ورز بدید، اگر خمیرزن دارید ازش استفاده کنید.

خمیر ورز خورده رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم، جای نسبتا گرم یک ساعت استراحت داشته باشه.

برای مواد میانی مرغ رو با یه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه گذاشتم بپزه و بعد از پخت ریش ریش کردم.

پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ورقه ای رو اضافه کردم و تفت دادم، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم. مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم. نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و آویشن هم ریختم و بعد از کمی تفت از حرارت برداشتم.

خمیر بعد از استراحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم. به دو قسمت تقسیم کردم. هر قسمت رو جداگانه پهن کردم و به اندازه سایز ظرفم ازش جدا کردم.

ظرفم رو چرب کردم یک قسمت از خمیر رو داخل ظرف پهن کردم، کفش چنگال زدم و کمی سس گوجه فرنگی و پنیر پیتزا ریختم.

مواد مرغ و قارچ رو ریختم و روش پنیر پیتزا ریختم . خمیر دوم رو روی مواد قرار دادم و اضافات خمیر رو جدا کردم. از اضافه خمیر من قالب گل زدم و روی خمیر چیدم.

برای رومال از ترکیب زرده تخم مرغ و زعفران استفاده کردم و روی خمیر چنگال زدم. در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد، ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم.

نوش جان