کیک کریسپ سیب و پنیر رو امتحان کردید؟ دستور این کیک کریسپ کمتر جایی میشه پیدا کرد. خوش بافت ترین کیک سیب با ترکیب کرامبل و چیزکیکه، فوق العاده خوشمزه ست! برای اندازه گیری از پیمانه و قاشق استاندارد اندازه گیری استفاده بشه. همه مواد هم هم دمای محیط باشه.

مواد لازم برای تهیه کیک کریسپ سیب و پنیر

مواد لازم برای رویه کریسپی

  • آرد 1/3 پیمانه
  • جو پرک 1/3 پیمانه
  • شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • جوز هندی 1/4 قاشق چای خوری
  • کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری (40 گرم)

مواد لازم مخلوط شکر و دارچین

  • شکر قهوه ای یا سفید 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین 3/4 قاشق چای خوری

مواد لازم مخلوط سیب

  • سیب 2 عدد متوسط
  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری

مواد لازم مخلوط پنیر

  • پنیرخامه ای 200 گرم
  • شکر 1/3 پیمانه
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای کیک

  • آرد یک و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری
  • کره 100 گرم
  • شکر 2/3 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شیر نصف پیمانه

طرز تهیه کیک کریسپ سیب و پنیر

طرز تهیه کیک کریسپ سیب و پنیر
برای شروع ابتدا قالب را چرب کنید، برای قالب کمربندی فقط کف کاغذ روغنی بندازید، برای قالب های دیگه کف و اطراف طوریکه کاغذ از دیواره ها بلندتر باشه تا بعد پخت به کمک کاغذ روغنی کیک را از قالب بیرون بیارید. فر را روی 175 درجه سنتی گراد گرم کنید.

مواد خشک کریسپ را با هم مخلوط کنید، کره آب شده را ریخته مخلوط کنید و در یخچال بذارید.

برای مخلوط پنیر پنیر، آرد، شکر و وانیل را مخلوط کرده، تخم مرغ اضافه و در حد یکدست شدن با همزن برقی یا دستی بزنید.

سیب را مکعب یک سانتی برش زده با شکر و دارچین مخلوط کنید، کنار بذارید.

برای کیک کره، شکر و وانیل را خوب بزنید، تخم مرغ را اضافه و هم بزنید، مواد خشک (آرد، بکینگ پودر و نمک) را الک کرده و در حد یکدست شدن مخلوط کنید، شیر را بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید

نیمی از مایه کیک را در قالب بریزید، مخلوط سیب را پخش کنید، شکر و دارچین بپاشید، با قاشق مخلوط پنیر را پخش کنید و با بقیه مایه کیک بپوشانید در انتها قالب را با مخلوط کریسپ بپوشانید.

در فر حدود 45 تا 55 دقیقه بپزید یا تا وقتی خلال از کیک تمیز بیرون بیاد بعد از 30 دقیقه اگر روی کیک طلایی شده بود با فویل بپوشانید تا زیادی قهوه ای نشه. (مدت زمان پخت به فر شما بستگی داره)

قالب من 22 سانته لایه چیزکیک نازک شد اگه قالبتون کوچیکتر باشه یا قالب لوف استفاده کنید لایه چیزکیک کاملا مشخص میشه.