کورن داگ با مرغ ریش شده بدون سوسیس یه غذای فست فودی سالم و خوشمزه هست که میتونید به راحتی تو خونه تهیه کنید. بچه ها هم خیلی این غذا رو دوست دارن. در ادامه با دستور پخت کورن داگ پنیری سوخاری بدون سوسیس با مرغ ریش ریش مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کورن داگ پنیری سوخاری با مرغ بدون سوسیس
- مرغ خرد شده 2 پیمانه
- سس باربیکیو 1 پیمانه
- آرد 1 پیمانه
- آرد ذرت 1 پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- فلفل یک چهارم قاشق چایخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 1 پیمانه
- پنیر ورقهای 10 عدد
- آرد سوخاری 2 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس باربیکیو
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
- آب نصف پیمانه
- روغن 2 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق چایخوری
- زنجبیل نصف قاشق چایخوری سرخالی
- زیره سیاه نصف قاشق چایخوری
- تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
- نمک نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه کورن داگ مرغ پنیری سوخاری بدون سوسیس
مرحله اول، پختن مرغ
سینه مرغ رو به همراه یک پیاز، کمی نمک و زردچوبه و چند عدد برگ بو داخل قابلمه بریزید و به همراه 2 تا 3 لیوان آب بذارید روی حرارت متوسط و حدود 40 تا 50 دقیقه زمان بدید تا کامل بپزه.
وقتی که مرغ پخت و خنک شد، استخوانهاشو جدا کنید و مرغ رو ریش ریش کنید.
مرحله دوم، تهیه سس باربیکیو
برای تهیه سس باربیکیو خانگی ابتدا روغن رو داخل تابه بریزید و کمی تفت بدید. سپس نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، تخم گشنیز، زیره سیاه و زنجبیل رو اضافه کنید و مواد رو کمی تفت بدید.
بعد شکر رو اضافه کنید و کمی هم بزنید و در ادامه آب، سرکه و آب لیمو ترش رو هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم کمی تفت بدید تا مواد به غلظت مناسب سس برسه.
مرحله سوم، آماده کردن کورن داگ مرغ
مرغ ریش شده و سس باربیکیو رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مواد رو با قاشق داخل یک سینی بریزید و به شکل استوانهای بهش فرم بدید. یک سیخ چوبی وسط مواد بذارید و سینی رو به مدت یک ساعت داخل فریزر بذارید.
مرحله چهارم، آماده کردن مواد سوخاری
برای تهیه مواد سوخاری، یک کاسه بزرگ بردارید و آرد سفید، آرد ذرت، شکر، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ پودر رو داخل کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس شیر و تخم مرغ رو هم اضافه کنید و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید تا یک دست بشه. در ادامه مایه خمیری به دست اومده رو داخل یک لیوان شربت خوری بلند بریزید.
مرحله پنجم، آماده کردن کورن داگ مرغ پنیری
در این مرحله کورن داگ ها رو از فریزر خارج کنید. پنیر ورقه ای که از قبل از فریزر خارج کردید و با محیط هم دما و نرم شده رو روی کورن داگ هایی که از فریزر خارج کردید بذارید و با دست کمی فسار بدید تا پنیر به خوبی به کورن داگ ها بچسبه.
سپس کورن داگ پنیری رو داخل خمیری که داخل لیوان ریختید بزنید تا همه قسمت های کورن داگ خمیری بشه. سپس کورن داگ ها رو داخل آرد سوخاری بغلتونید تا همه قسمت ها با آرد سوخاری پوشیده بشه.
در آخر کورن داگ ها رو داخل روغن داغ به طوری که در روغن شناور باشن، سرخ کنید.