یه کوکی یلدایی جذاب و جدید و شیک و خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه کوکی یلدایی ترک دار رو رنگ
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 150 گرم شکر دانه ریز (3/4 پیمانه)
- 60 گرم روغن مایع
- 195 گرم آرد (1 ونیم پیمانه)
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل یا نوک قاشق چای خوری وانیل
- 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- یک پنس نمک (اندازه بین دو انگشت)
- رنگ ژله ای قرمز و سبز
- پودر قند برای غلتاندن کوکی ها
دستور پخت کوکی یلدایی ترک دار دو رنگ شیک و مجلسی و خوشمزه
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و روغن رو با همزن دستی خوب زده تا شکر حل بشه. مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو بهش اضافه کرده و با لیسک خوب هم می زنیم تا یه خمیر چسبنده بدست بیاد.
سپس خمیر رو به دو قسمت مساوی کرده و به یکی رنگ قرمز و به دیگری رنگ سبز زده و مخلوط می کنیم تا رنگ جذب خمیر بشه.
خمیر ها رو داخل ظرف دربسته گذاشته و 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعد از این تایم بیرون آورده و از هر رنگ یه گلوله کوچیک برداشته و بهم چسبانده و داخل دست گرد می کنیم و چندین بار داخل پودرقند غلتونده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 10تا 12 دقیقه میزاریم.
همین که زیر کوکی ها تغییر رنگ داد کافیه، بیشتر بمونه خشک میشه.
خمیر کاملاً چسبنده اس و استراحت داخل یخچال برای کمتر کردن این چسبندگی هست، به اشتباه آرد اضافه به خورد خمیر ندین.
نکات مهم پخت کوکی یلدایی ترک دار
- کوکی ها که از فر بیرون میان کاملاً نرم هستن، بهشون اصلاً دست نزنید. خنک که شد خودش رو میگیره و راحت از کاغذ جدا میشه.
- حتماً داخل ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشن.
- کوکی ها رو حسابی به پودرقند آغشته کنید و چندین بار داخل ظرف پودرقند بغلتونید تا همه جاش رو پوشش بده.این کار باعث میشه ترک های روی کوکی ریزتر و قشنگ تر بشه.