یه کوکی تابه ای شکلاتی فوق‌العاده خوشمزه و خوش طعم و ساده و راحت که باید فقط خودتون امتحانش کنید.


مواد لازم برای تهیه کوکی تابه ای شکلاتی

  • تخم مرغ یک عدد
  • وانیل مایع چند قطره یا نوک قاشق چای‌خوری وانیل پودری
  • شکر ۶ قاشق غذاخوری
  •  روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری یا ۱/۲ پیمانه
  • بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • آب‌ جوشیده سرد ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو : ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه

(به جای پیمانه میتونید از لیوان دسته دار فرانسوی هم استفاده کنید.)


دستور پخت کوکی شکلاتی تابه ای بدون فر با پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی

طرز تهیه کوکی شکلاتی تابه ای

برای شروع ابتدا تخم مرغ رو با وانیل و شکر باهمزن دستی بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.

سپس روغن مایع و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید بعد یک قاشق آب جوشید سرد بهش اضافه کنید بیشتر از ۱ قاشق نشه وگرنه بافت کوکیتون سفت میشه.

پودر کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر هم آرد الک شده رو طی چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید حواستون باشه زیاد خمیر رو ورز ندید تا بافت کوکیتون سفت نشه.

کف تابه رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید کف دستتون رو یه مقدار روغن بزنید و ۱ قاشق از مواد کوکی رو ما بین دستاتون قل قلی کنید و با فاصله از هم داخل تابه بچینید و در تابه رو که دمکنی گذاشتید بزارید.

شعله پخش کن رو روی شعله گاز با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه بزارید تا گرم بشه.

تابه رو به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله پخش کن بزارید و توی این ۲۰ دقیقه به هیچ وجه در تابه رو برندارید.

برای درست کردن این کوکی ها داخل فر هم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۰درجه سانتی‌گراد بزارید.

این کوکی کم شیرینه و بافتش شبیه بیسکوئیته و خیلی خوشمزه‌ست. نوش جان


طرز تهیه کوکی تابه ای

مواد لازم

  • آرد یک و نیم پیمانه
  • شکر یک دوم پیمانه
  • شکر قهوه ای یک سوم پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری پر
  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکلات چیبسی یک دوم پیمانه

طرزتهیه

ابتدا کره نرم شده و شکر ها با هم مخلوط کرده نیاز به همزن برقی نیست.

وقتی کاملا مخلوط شد تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

در مرحله بعد ارد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه میکنیم و در نهایت شکلات چیبسی را اضافه کرده .ودر قالب به سایز (قطر ۲۳سانت ارتفاع ۳سانت) که کاغذ روغنی گذاشته و چرب کردیم به قطر ۱ تا ۱.۵ سانت ریخته و روی کوکی شکلات چیبسی میریزیم.

در فر از قبل گرم شده باحرارت ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه میذاریم. ۱ دقیقه آخر هم گریل را روشن کرده تا روی کوکی طلایی بشه.

دقت کنید کوکی را بعد ۱۵ دقیقه چک کنید اگر پخته بود زیاد در فر نذارید خشک میشه.بافت این کوکی فوق العاده نرمه.

دستور پخت‌های پیشنهادی: