کوکی خشک و ترد به همراه یه لیوان چای برای عصرونه عالیه! بریم برای دستور یک کوکی خشک خوشمزه که اگه درست کنین از خوردنش در کنار چایی یا قهوهتون خیلی لذت میبرین! لیوان مورد استفاده برای اندازه گیری لیوان دستهدار فرانسوی میباشد.
مواد لازم برای تهیه کوکی خشک و ترد و خوشمزه
- ۱۲۵ گرم کره به دمای محیط رسیده
- یک سوم لیوان روغن مایع
- نصف لیوان پودر قند
- دو قاشق غذاخوری شیر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق مرباخوری بکینگپودر (خیلی پر نباشه)
- یک قاشق مرباخوری پر نشاسته (فرقی نداره گندم یا ذرت هر کدوم رو داشتین تو خونه)
- دو الی دو ونیم لیوان آرد سفید الک شده
- دو سه قاشق غذاخوری پودر نارگیل
- شکلات برای تزئین
دستور پخت کوکی خشک و ترد و خوشمزه با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
برای شروع ابتدا کره، روغن مایع، پودر قند، شیر، وانیل، نشاسته، بکینگپودر همه اینارو در ظرف گودی ریخته هم میزنیم بعد آردمون رو کم کم و با احتیاط اضافه میکنیم.
همینکه یه کم جمع شد قاشق رو کنار میذاریم و با دستمون به آرومی ورز میدیم احتمال داره تمامی آرد گفته شده در دستور لازم بشه یا کمی کمتر نیاز باشه خمیرمون نه باید زیاد شل بشه که نتونیم قالب بزنیم نه زیاد سفت بشه که شیرینیمون بیش از حد خشک بشه.
بعد بخاطر راحتی کار خمیر رو سه قسمت کرده و روی سطح کار باز میکنیم با لیوان یا هر چیزی که در دسترسمون هست قالب میزنیم ودر پودر نارگیل مغلطانیم و در سینی فر که کاغذ انداختیم میچینیم میذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت زمان ۲۵ الی ۳۰ دقیقه.
خواهش میکنم اون پنج دقیقه رو چشمی مواظب فرتون باشین چون قدرت حرارت فرها متفاوته و اگه روی کوکی هاتون طلایی نشد میتونین فقط چند دقیقه گریل رو روشن کنین و همینکه یه کم طلایی شد زود خاموش کنین.
بعد به همون صورت داغ که از فر بیرون آوردیم روشون شکلات رنده میکنیم. شکلات رو میذاریم بخچال تا خوب سفت بشه تا موقع رنده کردن براحتی رنده بشه. نوش جان
طرز تهیه کوکی ترد کره ای با نشاسته ذرت
این کوکی هم خیلی راحت درست میشه هم طعم فوق العاده ای داره حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
- آرد ۱۵۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۵۰ گرم
- نشاسته ذرت ۲۰ گرم
- وانیل کمی
- زرده تخم مرغ مرغ ۱ عدد
- نمک نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه
کره و پودر قند رو باهممخلوط کنید اول کمی با لیسک هم بزنید تا پودر قند توی هوا پخش نشه و بعد ۲ تا ۳ دقیقه با همزن بزنید تا پوکو خامه ای بشه
سپس نشاسته ذرت و وانیل و نمک ونصف آرد رو به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
در آخر زرده تخم مرغ و مابقی آرد رو اضافه کنید و ۱تا ۲ دقیقه ی دیگه هم بزنید تا خوب مخلوط بشه.
وقتی مواد رو باهم مخلوط میکنید یک حالت بریده بریده میشه پس باید حدود ۱ تا ۲ دقیقه با دست خوب ورز بدین تا نرم و لطیف بشه و اون حالت بریده بریده رو نداشته باشه.
بعد از خمیر کوکی به اندازه ی یک قاشق غذاخوری بردارین و گرد کنید و توی سینی فر بچینید.
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بزارین.