اینم یه کیک براونی قهوه کافی شاپی به همراه توت فرنگی فردِ اعلاء برای شما خاص ترینها خیلی عالیه مخصوصاً برای پذیرائی و دورهمی ها!

مواد لازم برای تهیه براونی قهوه کافی شاپی

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد ۱ پیمانه (۱۲۵ گرم)
  • کره ۱۱۵ گرم
  • پودرکاکائو ۳ قاشق غذاخوری سرخالی
  • شکر ۱ پیمانه
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر قهوه یا اسپرسو یا نسکافه ۱ قاشق چای خوری
  • شکلات تخته ای یا سکه ای ۲۰۰ گرم
  • توت فرنگی، مغزیجات و … به مفدار لازم

نکته مهم: مواد رو خارج از یخچال بذارید تا به دمای محیط برسن.

طرز تهیه کیک براونی قهوه کافی شاپی

طرز تهیه براونی قهوه کافی شاپی

برای شروع ابتدا کره و شکلات رو داخل ماکروفر یا بخار غیرمستقیم بنماری کنید، بعد پودر قهوه و کاکائو رو هم بهش اضافه کنید و بذارید کنار تا به دمای محیط برسن.

تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن اینقدر بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشن، حالا مخلوط شکلات مایع رو بریزید داخل مواد تخم مرغی و با همزن بزنید تا یکدست بشن.

در آخر آرد الک شده رو به مواد اضافه کنید با دست و یا با دور کند همزن بزنید تا تمام مواد یکدست و مخلوط بشن.

داخل قالب رو کاغذ کاغذ روغنی بذارید طوریکه بعد از پخت بتونید از اطراف کاغذ برای بیرون آوردن براونیز کمک بگیرید.

مواد رو داخل قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید با اسلایس های نازک توت فرنگی و انواع مغز و هر چی که دوست دارید تزئین کنید.

داخل فر از قبل گرم شده حدود ۴۵ دقیقه بذارید تا جایی که براونیز بپزد و خلال تمیز از داخلش خارج شود و رویه آن براق شده باشد.

نکات مهم تهیه کیک براونی قهوه

  • نرم و مایع بودن مرکز براونیز تا حدی به دلیل حجم زیاد شکلات طبیعیه پس مثل کیک نیست، زیاد داخل فر نذارید چون بافتش خشک میشه.
  • قالب مناسب انتخاب کنید سطح قالبتون خیلی بزرگ نباشه.
  • بعد از پخت یکی دو ساعتی فرصت بدید تا بافت براونیز شما خنک و منسجم بشه و بعد برش بزنید.