سالاد کریسمس رو امتحان کردید؟ ترکیب رنگ های قرمز و سبز این سالاد در کنار هم یادآور ترکیب رنگ های کریسمسه … برای همین به سالاد کریسمس معروفه … که با وجود اون دونههای انار خوش رنگ میتونه برای پذیرایی یلدا هم جذاب باشه! به دلخواه میتونین از لبوی پخته یا برشهای سیب سرخ هم در این سالاد استفاده کنین و طعم و رنگ غنیتری براش درست کنین! فقط فراموش نکنین که اگه از لبوی پخته استفاده میکنین در آخرین لحظات سرو به سالاد اضافه شن تا رنگ سالاد همینقدر خوب باقی بمونه!
مواد لازم برای تهیه سالاد کریسمس
- بروکلی گل گل شده ۱ عدد متوسط
- یک عدد پیاز قرمز کوچک یا چند عدد پیازچه ورقهای خرد شده
- جعفری خرد شده ۱ دسته کوچک
- دانه انار یک کاسه کوچک
- گردو یک مشت
- لبوی پخته مکعبی خرد شده ۱ تا ۲ عدد متوسط (به دلخواه)
- سیب قرمز ورقهای خرد شده ۱ عدد (به دلخواه)
مواد سس شماره یک
- سس مایونز ۲ قاشق سوپ خوری
- لیموترش ۱ عدد
- روغن سالاد دلخواه ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- پودر سیر کمی
مواد لازم سس شماره دو
- سس انار ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
- روغن سالاد دلخواه ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
- آب لیموترش تازه یا سرکه طبیعی ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد کریسمس
بروکلی گل گل شده را داخل قابلمه بریزید و روی آن کمی نمک و آب جوش بریزید و روی حرارت ملایم حدود هشت تا ده دقیقه بپزید. در حدی که بروکلی ها بیش از حد نرم نشوند. سپس آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.
مواد سس مورد علاقه خود را با هم مخلوط کنید و در ظرفی روی بروکلیها بریزید و خوب زیر و رو کنید تا به سس آغشته شوند.
پیاز قرمز یا پیازچه، گردو، سیب و جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
در صورت استفاده از لبوی خرد شده، لبو را هنگام سرو به سالاد اضافه کنید تا رنگ سالاد حفظ شود.
نوش جان