کیک فاج شکلاتی یه چیز واقعاً فوقالعاده اس. کیک فاج شکلاتی که هم خیلی خوش طعم و نرمه و هم جذاب و هوس انگیز! پس بریم ببینیم چطور تهیه میشه.
مواد لازم برای تهیه کیک فاج شکلاتی خانگی
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد 4 پیمانه
- پودر کاکائو یک پیمانه
- سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
- کره نرم ⅓1 پیمانه
- باترمیلک یک پیمانه
- شکر قهوه ای ¼2 پیمانه
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- جوش شیرین 1.5 قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- دلستر کلاسیک (بدون طعم) ¼1 پیمانه
- وانیل یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای فیلینگ و تزئین
- شکلات تلخ 340 گرم
- کره نرم ¼2 پیمانه
- پودر شکر ½4 پیمانه
- پودر وانیل یک قاشق چایخوری
دستور پخت کیک فاج شکلاتی خانگی
برای خمیر کیک ،ابتدا کره و شکر قهوه ای رو داخل ماهیتابه ریخته، روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا کره کاملا ذوب شده و شکر داخلش باز بشه.
دلستر رو اضافه کرده و هم می زنیم، بعد کناری می گذاریم.
مواد پودری خمیر رو با هم مخلوط کرده و الک می کنیم و مخلوط کره و شکر رو بهش اضافه کرده و با ویسک خوب هم می زنیم.
باترمیلک، سس مایونز و تخم مرغ ها رو مخلوط کرده و هم می زنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
خمیر رو در قالب (کاغذ کف قالب) ریخته و برای پخت در دمای 175 درجه به مدت ٢۵ دقیقه داخل فر می گذاریم.
برای مواد فیلینگ، کره و پودر قند و شکلات تلخِ بن ماری شده رو با هم مخلوط می کنیم.
از فیلینگ آماده شده (خنک شده باشه)، بین لایه های کیک (سرد شده) و روی کیک قرار داده و کیک رو کاور می کنیم.
کیک فاج شکلاتی ما آماده اس، نوش جان