کیک براونی از اون دسته کیک هاست که هم خیلی خوشمزه است هم خیلی آسونه ونیاز به همزن نداره. این براونی ازون خوبای روزگاره. بی دردسر خوش قلق خوشمزه و خوش بافت. واسه کسایی که سه سوته میخوان یه کیکِ خوشمزه داشته باشن حتما پیشنهادش میکنم.


مواد لازم برای تهیه براونی با پودر کاکائو

  • آرد ۱ پیمانه
  • پودر کاکائو ۲/۳ پیمانه
  • شکر ۱/۵ پیمانه
  • کره ۱ پیمانه (حدودا ۲۰۰ گرم)
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • بکینگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه براونی با پودر کاکائو ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک براونی با پودر کاکائو ساده و خوشمزه

 

برای شروع اول کره رو روی حرارت یا مایکروفر میذاریم تا کامل ذوب بشه، اما نجوشه.

بعد میریزیمش توی یه کاسه بزرگ تا از حرارت بیفته.

بعد شکر رو بهش اضافه و با همزن دستی هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن.

بعد تخم مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم و بازم با همزن دستی میزنیم تا حسابی مخلوط بشن.

مواد خشک رو که باهم مخلوط و الک کردیم به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا کامل با هم ترکیب بشن.

کف یه ظرف نشکن مخصوص فر رو کمی چرب کرده و کمی آرد میپاشیم، یا قالب مربع، مستطیل یا گرد رو کفش رو کاغذ روغنی میذاریم و روش رو هم چرب میکنیم.

مواد رو میریزیم توی قالب. توجه داشته باشید که ضخامت براونی توی قالب نباید زیاد باشه و نهایتا‌ ۳ سانتی‌متر باشه. نه بیشتر نه کمتر.

قالب رو توی فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میذاریم. باید چک کنید که خیلی نپزه.

باید وقتی خلال دندون میزنید داخلش به خلال دندون بچسبه. براونی نباید کامل پخته بشه و باید حالت مذاب داشته باشه روی سطحش از داخل.

بعد این زمان، فر رو خاموش کنید و بذارید کیک توی فر به مدت ۵ دقیقه بمونه.

بعد از فر خارج کنید و بذارید تو قالب بمونه که اگه خیلی موادتون شل بود با گرمای قالب یکمی سفت تر بشه.

در آخر برانی کاکائویی خوشمزه رو از قالب در بیارید و برش بزنید و به دلخواه با یه اسکوپ بستنی وانیلی نوش جان کنید.


روش دوم

طرز تهیه کیک براونی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار

برا درست کردنی این براونی فوق‌العاده خوشمزه ابتدا کیکمون رو آماده میکنیم.

ابتدا فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم قالبمون رو با کره پوشش داده آردپاشی میکنیم میذاریم کنار و لیوان مورد استفاده برای اندازه‌گیری دسته‌دار فرانسوی میباشد.

مواد لازم برای کیک

  • سه عدد تخم‌یک لیوان شیر
  • یک لیوان روغن مایع
  • یک لیوان شکر
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • بکینگ‌پودر یک قاشق غذاخوری خیلی پر نباشه
  • چهار قاشق غذاخوری پر کاکائو
  • یک و نیم لیوان آرد سفید

برای سس کیک

  • یک لیوان شیر داغ
  • ۲۰۰ گرم شکلات

هر دو رو مخلوط کرده خوب هم میزنیم اجازه میدیم ولرم بشه.

طرز تهیه

همه مواد به دمای محیط رسیده رو در ظرف گودی ریخته با همزن هم میزنیم و در قالبمون که آماده کردیم میریزیم میذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت زمان ۳۵ دقیقه.

بعد تست با خلال چوبی از شدیم از پختنش از فر بیرون میاریم اجازه میدیم کیکمون از داغی بیفته من چون وقت نداشتم به همون صورت داغ خرد کردم.

بعد کیک رو به تیکه‌ه خرد میکنیم بعد سس ولرم رو به کیک ولرم اضافه کرده با دستمون کمی ورز میدیم از مواد کیک به اندازه گردو برداشته تو دستمون شکل میدیم و در پودر نارگیل و پودر گردو غلتانده در ظرف میچینیم میتونین از پودر پسته هم استفاده کنین و یا اگه هیچ کدوم در دسترس نبود در شکلات آب شده به صورت بن‌ماری غلتانده در ظرف میچینیم. خیلی خوشمزه هستش پیشنهاد میدم حتما درست کنید.