تو این مطلب دستور پخت اشترودل مرغ با خمیر هزارلا آماده فوق العاده خوشمزه و خوشگل رو براتون آماده کردم.
کافیه این اشترودل خوشمزه رو درست کنید، از مزش سیر نمیشید!
مواد لازم برای تهیه اشترودل مرغ با خمیر هزارلا
- خمیر هزارلا ۱ بسته
- پنیر پیتزا 200 گرم
- سینه مرغ ریش شده پخته یک عدد
- فلفل دلمه ای کوچک یک عدد
- پیاز یک عدد
- قارچ 8 عدد
- زرده تخم مرغ برای رومال یک عدد
- کنجد برای تزیئن مقداری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- پاپریکا به مقدار لازم
- آویشن به مقدار لازم
آموزش روش تهیه اشترودل مرغ با خمیر هزارلا آماده
مرغ رو به همراه پیاز آبپز و بعد ریش ریش کردم. قارچ رو خرد کنید و با کره و آب لیمو با حرارت زیاد کمی تفت بدید تا آب نیاندازه.
سپس قارچ رو از تابه خارج کنید و فلفل دلمه ریز خرد شده رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم کمی تفت بدید. سپس مرغ ریش ریش و قارچ رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و ادویههای دلخواه خودتون رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و سپس از روی حرارت بردارید.
مواد رو از رو حرارت بردارید تا از داغی بیفته.
خمیر هزارلا رو روی ی سینی که مناسب فره و کفش رو چرب کردید، پهن کنید.
دو طرفش رو برش بدید و بعد روش پنیر پیتزا بریزید و بعد از مخلوط مرغ ریش ریش وسطش بریزید و روش کمی پنیر پیتزا بریزید و خمیر رو ببندید. خمیر رو با یک زرده تخم مرغ زده دشه رومال کنید و برای تزئین کنجد یا سیاهدانه روش بپاشید که میتونید هیچی هم نزنید.
بذارید تو فر ۱۸۰ درجه که از ی ربع قبل گرمش کردید.
تا وقتی خمیر اشترودل پخته بشه و سرخ بشه. میتونید در آخر یکی دو دقیقه گریل فر رو روشن کنید.
اگر فر برقی دارید یا توستر دما رو روی ۱۶۰ درجه بذارید. نوش جان
میتونین سوسیس بزنین میشه اشترودل سوسیس یا فقط گوشت ویا مرغ ویا از همه مقداری اضافه کنین و…
فر رو از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم بشه. البته درجه و حرارت فرها و توسترها متفاوتن، خودتون نگاه نکنین نسوزه یه وقت.