نان اسپانیایی یه نون خوشمزه و تقریبا شیرین، خوش عطر و عین شیرینی دانمارکیه. فوق العاده نرم و جذاب. دیگه نمیدونم از کمالاتش چی بگم.

امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه نان اسپانیایی

  • آرد فانتزی ۵۰۰گرم
  • شیر هم دمای محیط ۲۲۵ گرم (میتونید از ترکیب شیر و اپآب هم استفاده کنید، دستور اصلی ۱۵۰گرم شیر و ۷۵ گرم اب استفاده کرد.)
  • تخم مرغ کامل ۲ عدد
  • شکر ۷۵ گرم
  • نمک ۵ گرم
  • مخمر ۷ گرم
  • کره ۵۰ گرم

برای داخل خمیر

  • ۱۵۰ گرم کره نرم (من کلا ۵۰ گرم استفاده کردم اگه میزان کره را طبق دستور بزنید نان لایه ای خواهید داشت)
  • کمی شکر

برای روی نان

  • پودر قند یا شکر

دستور پخت نان اسپانیایی شیرین و خوشمزه با طعم متفاوت

طرز تهیه نان اسپانیایی

برای شروع ابتدا آرد را الک کنید شکر و نمک را با ارد ترکیب کنید.

مخمر را اضافه کنید و خوب با ارد ترکیب کنید. بعد تخم مرغ و کمی شیر خوب خمیر را ورز دهید و مابقی شیر را کم کم اضافه کنید.

وقتی خمیر شکل گرفت و گلوله اردی باقی نموند کره را اضافه کنید و خوب خمیر را ورز دهید تا به تست پنجره ای برسه.

خمیر را چونه کنید داخل ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید تا دوبرابر شود. (زمان ملاک نیست مهم دوبرابر شدن خمیر هست.)

پف خمیر را بگیرید و چونه کنید و به چهار قسمت مساوی تقریبا ۳۳۰گرم (به نظرم به دو قسمت تقسیم کنید.)

۱۰ دقیقه به چونه ها استراحت بدید و بعد هر چونه را باز کنید کمی روش کره بزنید و شکر بعد رول کنید و به صورت مارپیچ شکل دهید.

دستور پخت نان اسپانیایی شیرین

روش را بپوشونید و اجازه دهید تا دوبرابر شود. رومال شیر بزنید و داخل فر از قبل گرم شده (۱۸۰ درجه) به مدت تقریبی ۱۰الی ۱۵ دقیقه.

کاسه آب داخل فر فراموش نشود. بعد از سرد شدن روی نون را پودر قند الک کنید.

5/5 - (1 امتیاز)