کیک برگردان موز یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین و فوری ترین کیک هایی که تا حالا دیده درست کردم.

انقدر راحته که اگه الان شروع کنید که درستش کنید، ۴۵ دقیقه ی دیگه حاضر و آماده‌ست.

بریم سروقت این کیک موزی کاراملی (راستی میتونی به جای موز از سیب هم استفاده کنید یا هلو یا …)


مواد لازم برای تهیه کیک برگردان موز کاراملی

  • موز سه تا چهار عدد

مواد لازم شکر کاراملی

  • شکر ۸۰ گرم
  • آب ابتدا ۳۰ گرم در ادامه ۳۰ گرم دیگر (۳۰ گرم معادل ⅛ لیوان)

مواد لازم مایه کیک

  • تخم مرغ دو عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان به اضافه یک قاشق غذاخوری)
  • نمک ½ قاشق چای خوری
  • آرد ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
  • وانیل به مقدار لازم
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • کره ذوب شده ۱۰۰ گرم

دستور پخت کیک برگردان موز کاراملی به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک برگردان موز

برای شروع ابتدا شکر کاراملی را حاضر کنید. برای این کار شکر را به همراه ⅛ لیوان آب در یک تابه بریزید،روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود، آب درون شربت تبخیر شده و اندکی شربت تغییر رنگ دهد. حرارت را زیاد نکنید چون شکر ممکن است بسوزد.

بار دیگر یک هشتم لیوان آب اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید.

کف قالب مورد نظر خود را با کره کامل چرب کنید. شکر کاراملی را کف قالب بریزید. موزها را به صورتی که در فیلم آمده از درازا نصف کنید و کف تابه بچینید.

کیک را حاضر کنید. برای این کار شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا حجیم شود.

کره ذوب شده را هم اضافه و ترکیب کنید.

مواد خشک را با هم ترکیب و الک کرده و طی دو مرحله به مایه ی کیک اضافه و آرام هم بزنید تا یکدست شود.

مایه کیک را روی موز های داخل قالب بریزید. قالب را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد منتقل و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آن را بپزید.

5/5 - (1 امتیاز)