می‌دونید تاکو غذای کجاست؟ طعم تند وخوشمزه غذاهای مکزیکی باعث شده تا در سراسر دنیا طرفدارهای زیادی داشته باشند. تاکو مشهورترین و شناخته شده ترین غذای مکزیکیه که به دلیل طعم تند و تیز و خوشمزه‌ای که در تمام کشورها زرفدار پیدا کرده و این شهرت به جایی رسیده که روز 4 اکتبر به نام «روز ملی تاکو» نامگذاری شده. در ادامه با دستور پخت اصلی و کلاسیک تاکو و نون تاکو آشنا می‌شید. اگه تا حالا طعم تاکو رو نجربه نکردید، حتما یک بار امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه تاکو

مواد لارم برای تهیه نان تاکو

  • آرد ذرت 1 لیوان
  • آرد سفید نصف لیوان
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • آب نصف لیوان

مواد لارم برای تهیه مواد تاکو

  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • روغن کنجد 3 قاشق غذاخوری
  • یک سوم یک عدد فلفل دلمه قرمز
  • ذرت کنسروی 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل هالوپینو 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده 1.5 قاشق غذاخوری
  • سیر 2 حبه
  • نمک 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری سر صاف
  • فلفل چیلی 1 قاشق چای‌خوری سر صاف
  • پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای‌خوری سر صاف
  • دارچین 1 قاشق چای‌خوری سر صاف
  • پاپریکا 1.5 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه تاکوی مکزیکی با نان تاکو و گوشت چرخ شده

مرحله اول، طرز تهیه خمیر تاکو

برای درست کردن نان تاکو ابتدان آرد ذرت و آرد سفید رو با هم مخلوط و الک کنید. سپس روغن و آب ولرم رو کم کم با آرد مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیره، توجه کنید که ممکنه مقدار آب کمتر یا کمی بیشتر نیاز بشه.

طرز تهیه تاکو

خمیر رو خوب ورز بدید تا به دست نچسبه.

طرز تهیه نان تاکو

سپس خمیر رو به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

تاکوی مکزیکی با گوشت چرخ کرده

سطح میز کار رو کمی آرد بپاشید و وردنه رو هم آردی کنید. سپس خمیر رو نازک پهن کنید، سپس با یه قالب گرد یا نعلبکی یه دایره ایجاد کنید و با یه کاتر گرد برش بزنید.

طرز تهیه خمیر تاکو

در ادامه خمیر تاکو رو داخل روغن داغ سرخ کنید.

سرخ کردن خمیر تاکو

نکته مهم:

  • وقتی که خمیر تاکو رو داخل روغن قرار میدین، پس از گذشت چند ثانیه، وقتی که خمیر بالا اومد مثل عکس زیر با دو تا قاشق چوبی خمیر رو چند ثانیه نگه دارید تا حالت U شکل خودش رو حفظ کنه.
  • برای سرخ شدن خمیر تاکو 1 تا 2 دقیقه زمان کافیه.

نکات تهیه خمیر تاکو


مرحله دوم، آماده کردن مواد داخل تاکو

یک سوم  یک فلفل دلمه‌ای قرمز رو به صورت نواری برش بدید.

دستور پخت تاکو

یک مشت گشنیز تازه رو خرد کنید. گشنیز خرد شده باید به مقدار یک و نیم قاشق غذاخوری باشه.

آموزش تاکو گوشت چرخ کرده

چند تا فلفل هالوپینو رو خرد کنید. فلفل هالوپینو خرد شده باید به مقدار یک قاشق غذاخوری سرپر باشه.

فوت و فن های طرز تهیه تاکو

در ادامه روغن کنجد رو داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و گوشت چرخ‌کرده رو هم داخل تابه بریزید و تفت بدید، وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد، ادویه تاکو رو که شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، پودر تخم گشنیز، دارچین و پاپریکا هست رو داخل گوشت بریزید و مخلوط کنید.

برای درست کردن تاکوی مرغ، یک عدد سینه مرغ رو ریز خرد کنید و جایگزین گوشت چرخ کرده کنید.

ادویه تاکو

در ادامه به اندازه یک قاشق چای‌خوری سیر له شده رو داخل یک ماهیتابه کوچک جداگانه تفت بدید و بعد با گوشت مخلوط کنید. یک دقیقه بعد ذرت کنسروی، دو دقیقه بعد فلفل هالوپینو و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید.

تاکوی مکزیکی

مواد رو برای دو دقیقه تفت بدید. بعد از دو دقیقه تفت دادن مواد داخل تاکو آماده میشه.


مرحله سوم، ریختن مواد تاکو داخل نون تاکو

در این مرحله، داخل نون‌های تاکو، به ترتیب کاهوی زیر خرد شده، مواد گوشتی، سس چیلی تای و روی سس هم  کمی جعفری خرد شده بریزید.

تاکو غذای کجاست

اکنون تاکو، این غذای مکزیکی فوق‌العاده خوشمزه آماده شده. نوش جان


فیلم طرز تهیه تاکو

Rate this post