چیز کیک آلبالو یه چیزکیک خوشمزه و مناسب فصل تابستون براتون آوردم!
مواد لازم برای تهیه چیزکیک آلبالو
مواد لازم برای کراست
- بیسکوئیت پتی بور وانیلی ۱ بسته معادل ۱۲۰ گرم
- کره ۵۰ کرم
مواد لازم برای قسمت پنیری
- پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
- پودر قند دو سوم پیمانه سر پر
- تخم مرغ ۱ عدد
- نشاسته ذرت یک و نیم قاشق سوپ خوری
- آرد سفید قنادی یک و نیم قاشق سوپ خوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- مواد لازم برای سس آلبالو
- آلبالوی یخ زده ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
- شکر ۵ قاشق سوپ خوری
- نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
- آب یک لیوان
دستور تهیه چیز کیک آلبالو با بیسکویت پتی بور
داخل قالب کمربندی به قطر بیست سانت کاغذ روغنی قرار بدین و کمربند قالب رو ببندین تا فیکس بشه و بعد اضافات کاغذ روغنی رو با قیچی ببرین، دیواره های قالب رو با کره چرب کنید و روی دیواره ها کاغذ روغنی بچسبونید.
فویل رو دو لایه کنید و قالب رو روی فویل قرار بدین و اضافات فویل رو بالا برین و روی دیواره ها فیکس کنید.
بیسکوئیت رو با دستگاه کاملا پودر کنید و کره رو به روش بن ماری یا داخل ماکروفر آب کنید و به بیسکوئیت پودر شده اضافه و کاملا مخلوط کنید تا مواد حالت شنی پیدا کنن.
مواد رو داخل قالب بریزین و اول با پشت قاشق کاملا پخش و صاف کنید و بعد به کمک کف لیوان بیسکوئیت رو کاملا فشرده و صاف و یکدست کنید.
قالب رو نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین.
برای آماده کردن قسمت پنیری، پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه رو داخل ظرفی بریزین و با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد پودر قند رو روی مواد الک کنید و با همزن مخلوط کنید، آرد و نشاسته رو روی مواد الک کنید و با همزن مخلوط کنید در آخر تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و با دور کند همزن در حد یکدست شدن مواد هم بزنید. (بیش از حد هم نزنید)
مواد رو روی لایه بیسکوئیتی بریزین و با کمک لیسک کاملا پخش و صاف کنید بعد یک خلال دندان رو داخل قسمت پنیری حرکت بدین تا سطح مواد کاملا حالت صاف و یکدست پیدا کنه.
قالب رو داخل سینی فر قرار بدین و داخل سینی آب بریزین (نصف سینی پر بشه) و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای صد و هفتاد درجه (فرهای برقی بیست درجه پایین تر) به مدت حدودی چهل و پنج دقیقه بپزین تا روی لایه پنیری کمی رنگ بگیره.
بعد از پخت فر رو خاموش کنید و اجازه بدین سی الی شصت دقیقه داخل فر خاموش بمونه و بعد از فر خارج کنید.
برای تهیه سس، آلبالوهای یخ زده رو داخل تابه بریزین (هم از آلبالوی هسته دار و هم از آلبالوی هسته گرفته میتونید استفاده کنید کاملا سلیقه ای هست و اگه نمیخواین خود آلبالو ها داخل سس پیدا باشن آب آلبالو ها رو بگیرین و از دو لیوان آب آلبالو استفاده کنید بدون آب ذکر شده در مواد) و شکر و آب رو اضافه و مخلوط کنید نشاسته ذرت رو با یک چهارم پیمانه آب کاملا حل کنید و بعد به مواد اضافه کنید.
بسته به ذائقه و این که دوست دارین سس آلبالو ملس یا شیرین باشه میتونید مقدار شکر رو زیاد کنید.
تابه رو روی حرارت بالا قرار بدین و هم بزنید تا شکر حل بشه و بعد حرارت رو کم کنید و به هم زدن مداوم ادامه بدین اگه هسته آلبالو ها رو جدا نکردین سه چهار تا از آلبالو ها رو با پشت قاشق له کنید تا کاملا طعم و رنگ بدن به سس (این آلبالو های له شده رو به همراه هسته در آخر از سس خارج کنید.)
انقدر هم بزنید تا سس غلظت پیدا کنه بعد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدین سس از داغی بیفته و کمی سرد بشه بعد اون رو روی لایه پنیری بریزین و به مدت یک شب داخل یخچال قرار بدین.
برای خارج کردن چیزکیک از قالب فویل رو جدا کنید و کمربند قالب رو باز کنید و کاغذ روغنی اطراف قالب رو از چیزکیک جدا کنید پالت رو زیر چیزکیک ببرین و از قالب جدا کنید و بعد کاغذ روغنی کف رو هم از دسر جدا کنید و داخل ظرف سرو قرار بدین و با چاقوی تیز برش بزنید.