اگه مثل من عاشق چیزکیک هستید، پیشنهاد میکنم حتما این چیزکیک توت فرنگی رو امتحان کنید.

این چیزکیک انقد خوشمزه و محشره که هوش از سرتون میپرونه! چند تا نکته مهم چیزکیک رو براتون نوشتم، حتما حتما بهش توجه کنید تا چیزکیکتون بی عیب و نقص بشه.


مواد لازم برای تهیه چیز کیک توت فرنگی با پنیر ماسکارپونه با پایه کیک شکلاتی

برای لایه پنیری

  • خامه صبحانه یک بسته ۲۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه یک بسته ۲۰۰ گرم
  • پودر قند چهار قاشق غذاخوری
  • توت فرنگی خرد شده یک پیمانه
  • پودر ژلاتین دو قاشق مربا خوری

برای سس توت فرنگی

  • توت فرنگی خرد شده نصف لیوان
  • شکر دو یا سه قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون کم یا زیاد کنید)
  • نشاسته ذرت ۲قاشق مرباخوری
  • پودر ژلاتین یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای کیک شکلاتی

  • شیر نصف پیمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • آرد سه چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
  • شکر از نصف پیمانه کمی بیشتر
  • روغن مایع کمتر از نصف پیمانه
  • وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

دستور پخت چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک شکلاتی با پنیر ماسکارپونه

چیز کیک توت فرنگی با پایه کیک شکلاتی

اول یه کیک شکلاتی دو تخم مرغی رو درست کردم و روی سطح کیک با چاقو بریدم تا صاف بشه و کیک سرد شده رو داخل رینگ بیست سانت قرار دادم و بعد مواد پنیری رو درست کردم نصف از مواد پنیری رو ریختم روی کیک و گذاشتم یخچال یکم ببنده بعد ژله بسته شده رو گذاشتم روش و بقیه مواد چیز کیک رو ریختم روی ژله تا کامل ژله رو بپوشونه و گذاشتم یخچال تا قشنگ ببنده.

برای لایه ژله ای وسط چیز کیک، نصف بسته پودر ژله توت فرنگی رو با سه چهارم پیمانه آبجوش حل کرده و در یخچال قرار میدیم تا مثل سفیده تخم مرغ نیم بند بشه. بعد نصف پیمانه پوره توت فرنگی میریزیم و مخلوط میکنیم و داخل یک قالب کوچیکتر از بیست سانت میریریم ومیذاریم یخچال و اجازه میدیم که ببنده.

پودر ژلاتین را با هشت قاشق غذاخوری آب سردروی بخار آب بن ماری می کنیم. توت فرنگی رو به همراه پودر قند با گوشت کوب برقی پوره می کنیم.

پنیر ماسکارپونه را با همزن میزنیم تا بافتش باز بشه. بعد نوک قاشق چایخوری وانیلاضافه میکنیم و بعد خامه و پوره توت فرنگی باهم خوب مخلوط می کنیم.

سپس ژلاتین را افزوده و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست بشه و نصف مخلوط را روی کیک ریخته و در یخچال میزاریم تا یکم نیم بند بشه بعد ژله رو از قالب خارج میکنیم و روی چیز کیکمون قرار میدیم و مابقی مواد پنیری رو میریزیم روی ژله مون و کاملا صافش میکنیم و به مدت چهار ساعت میزاریم یخچال تا ببنده.

بعد از چهار ساعت چیز کیکمون رو از رینگ خارج میکنیم و سس توت فرنگی رو روش میریزیم و باز میزاریم یخچال نیم ساعت تا سس کمی سفت بشه.

برای تهیه سس توت فرنگی، توت فرنگی و شکر رو داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شود سپس به همراه نشاسته ذرت روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود سپس پودر ژلاتین بن ماری شده را بریزید و بعد سس سرد شده را روی دسر بریزید و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.

برای تهیه کیک شکلاتی، کف قالب بیست سانت رو چرب کنید و فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک ریخته و خوب با دور تند همزن میزنیم تا که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه.

زرده ها با شکر و وانیل پنج تا هفت دقیقه خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شده و حجمش چند برابر بشه. شیر و روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم در حد یه دور با همزن میزنیم.

بعد آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک کرده، در چند مرحله اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.

سفیده ها رو افزوده، و با لیسک به صورت دورانی در یک جهت آروم مخلوط میکنیم. مواد را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت می پزیم و اجازه میدیم کامل سرد بشه.

نکات مهم و فوت و فن های تهیه چیز کیک توت فرنگی با پنیر ماسکارپونه

  • حتما پنیر و خامه رو باید بزارین تا به دمای محیط برسه.
  • ژلاتین حتما بعد از بنماری به دمای محیط برسه وگرنه داخل مواد بریده میشه.

5/5 - (2 امتیاز)