اینم از دستور دسر پارفه كاراملی که خیلیا طرفدارشن! دسر پارفه كاراملی با بیسکویت پتی بور از اون دسته دسرهایی هستش که میتونین درست کنین ازش کسب درآمد هم داشته باشین واقعا خیلی خوشمزس به شدت پیشنهاد میکنم درست کنید.

مواد لازم برای تهیه پارافه کاراملی

  • كرم شانتي ١ بسته
  • خامه پاستوریزه صورتی ۱ عدد
  • خامه فرم گرفته ٣٠٠ گرم
  • شربت كارامل نصف لیوان سرخالی
  • ژلاتين ١ قاشق سوپخوری سر پر
  • آب براي ژلاتين ١/٤ لیوان
  • نسكافه ١/٥ قاشق سوپخوري
  • بيسكوييت پتي بور ١٢ عدد
  • موز ١عدد بزرگ
  • گردو نصف لیوان

طرز تهیه دسر پارافه کاراملی

طرز تهیه پارافه کاراملی

اول یک لیوان سرخالی شکر رو روی حرارت میذاریم تا شکر کمی آب شده و رنگ قهوه ای پیدا کند، اصلا به شکر قاشق نزنید.

کم کم شکر رنگش قهوه ای میشه.فقط با دسته ی قابلمه یا ماهیتابه شکر رو تکون بدین.

وقتی همه ی شکر تقریبا به این رنگ در اومد یه لیوان سرخالی آب داغ رو به موادتون اضافه کنید. آروم اینکارو بکنید نپاشه به دستو صورتتون.

در این حالت شکل نباتی پیدا میکنه نگران نشید بزارید کاملا با آب مخلوط بشه. سپس یه قاشق سوپ خوری نشاسته ی ذرت به مواد اضافه کنید و بذارید موادتون یکم غلیظ تر بشه.

می تونید شکرتون رو یکم زود از روی شعله بردارید رنگ سس کاراملتون روشن تر بشه.می تونید تو ظرف نوشابه بریزید و بیرون از یخچال تو کابینت راحت نگه دارید.

حالا بریم سراغ بقیه مواد.

اول كرم شانتی رو داخل خامه سرد ريخته و به مدت ۵ دقيقه با همزن بزنيد تا كاملا فرم بگيره. سپس شربت كارامل رو اضافه كنيد و با دور کند همزن هم بزنید ژلاتين رو در آب سرد به صورت بن ماري حل كنيد.

نسكافه را تو ١ قاشق سوپخوری آب جوش حل كرده و به مواد اضافه كنيد و با ژلاتین شفاف و بن ماری شده مخلوط کنید.

بعد خامه قنادی رو با همزن هم میزنیم تا فرم بگیره و تو دو سه مرحله و مواد اضافه میکنیم و با همزن هم میزنیم. سپس بيسكوييت خرد شده، موز، گردوي ريز خرد شده را هم به مواد اضافه كنيد.

کف ظرف سوپ خوری نایلون فریزر پهن میکنیم و مواد رو داخلش منتقل میکنیم میره فریزر به مدت ۱ روز. نوش جان