کیک کاپوچینو یه کیک خاص و شیک و خوشمزه ست که اگه تا به حال درست نکردید پیشنهاد می کنم این دستور رو حتما امتحان کنید که واقعا به امتحانش می ارزه!

مواد لازم برای تهیه کیک کاپوچینو

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد قنادی ۲ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر ۳/۴ پیمانه
  • پودر کاپوچینو آماده ۱ بسته
  • روغن مایع ۳/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

دستور تهیه کیک کاپوچینو

طرز تهیه کیک کاپوچینو خانگی

برای شروع در ابتدا پودر کاپوچینو رو بریزید داخل شیر که گرم کردین هم بزنید تا خوب مخلوط بشن و بذارید کنار تا کاملاً خنک بشه.

حالا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید، زرده ها رو به همراه شکر و وانیل خوب با دور تند همزن بزنید تا مایه سفید و حجیم و کشدار بشه. سفیده ها رو هم خوب بزنید تا برفی بشه و رد پره های همزن روش باقی بمونه.

حالا مخلوط شیر و کاپوچینو را داخل مواد زرده میریزیم و یکی دوپالس میزنیم و بعد روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

در آخر هم به ترتیب مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده و سفیده رو طی سه مرحله کم کم به مواد زرده اضافه کرده و آروم با لیسک فولد کنید.

قالبتون رو کاغذ روغنی بذارید و یا خوب چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید و داخل فر از یک ربع گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه قرار بدید به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه. حتماً چک کنید با سیخ چوبی چون دمای فرها متفاوته مدت زمان میتونه متغیر باشه.

من درآخر با گاناش شکلاتی و گردو تزییین کردم. طرح فنجون رو هم با شکلات سفید به کمک قیف روی گاناش شکلاتی کشیدم.

این کیک رو به راحتی داخل فر دستساز هم میتونید تهیه کنید. کیکی با طعم و بافتی عالی برای عصرونه تو هوای بهاری در کنار یک فنجون چای کلی میچسبه.