کیک شکلاتی لایه ای داریم، یه کیک متفاوت و خیلی خیلی خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه تهیه کیک لایه ای شکلاتی
- مواد فیلینگ شکلاتی
- خامه صبحانه 150 میلی لیتر
- 150 گرم شکلات تلخ خرد شده
- کره 15 گرم
برای کیک شکلاتی
- زرده تخم مرغ 4 عدد
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- شکر 20 گرم یا دو ق غ
- 60 میلی لیتر شیر پرچرب (یک چهارمپیمانه)
- روغن مایع 35 میلی لیتر (یا حدود یک ششم لیوان فرانسوی)
- آرد حدود 60 گرم
- پودر کاکائو 15 گرم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
برای مواد مرنگ
- سفیده تخم مرغ 4 عدد
- شکر 60 گرم
اندازه قالب 24 * 33 سانتی متر
طرز تهیه کیک شکلاتی لایه ای ترکیه ای
برای فیلینگ شکلاتی خامه را حرارت دهید تا گرم شود به محض اینکه کناره های خامه در قابلمه شروع به جوش آمدن کرد بلافاصله حرارت را خاموش کنید و شکلات تلخ را داخل خامه گرم شده بریزید هم بزنید تا شکلات تلخ آب شود سپس کره را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کرم یکدست شود.
بعد از اینکه ولرم شد از داغی افتاد یک شب آن را در یخچال بگذارید. در نتیجه قوام این فیلینگ مانند خامه شکلاتی خواهد بود.
هر زمانخواستین استفاده کنید آن را ابتدا هم بزنید و به خوبی نرم خواهد شد.
برای تهیه کیک، زرده های تخم مرغ و وانیل و شکر و شیر و روغن را با همزن به خوبی بزنید و مخلوط کرده تا کرم رنگ و کشدار شود.
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را در حین هم زدن الک کرده و به مخلوط زرده های زده شده اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.
سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کف کند و سفید رنگ شود و شکر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید و مرتب هم بزنید تا وقتی ظرف را برمی گردانید سفید ها نریزند و به قوام soft peak برسد.
سفیده ها را به مخلوط زرده ها اضافه کرده و به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید به خورد زرده ها بدید تا مایه کیک یکدست شود.
مایه کیک را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.
کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود، بپزید.
کیک را به 3 قسمت مساوی برش زده و تقسیم کنید و لایه های کیک را روی هم قرار بدید و بین لایه ها فیلینگ یا کرم شکلاتی بریزید و پخش کنید و طبق سلیقه خودتون تزئین کرده و برش بزنید. نوش جان
طرز تهیه کیک دولایه شکلاتی فندقی
این کیک دولایه شکلاتی فندقی رو بخوری عاشقش میشی! بریم سراغش
مواد لازم برای تهیه کیک دولایه شکلاتی فندوقی
مواد لازم برای یک پیرکس مربع بزرگ
- 200 گرم کره یا مارگارین
- 1 لیوان شکر یا پودر قند
- 2 عدد تخم مرغ
- شکر قهوه ای 13 گرم
- شکلات چیپسی 1 لیوان
- فندق یا گردوی خرد شده 1لیوان
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- 3 لیوان آرد
برای لایه وسط
- 1 پاکت کرم فندق کاکائویی
برای روی کیک
- 2 بسته شکلات شیری (160 گرم)
طرز تهیه
برای شروع ابتدا کره یا مارگارین به دمای محیط رسیده رو در ظرفی ریخته، پودر قند (شکر) را با شکر قهوه ای اضافه کره و با همزن خوب هم می زنیم، وانیل و تخم مرغ را اضافه می کنیم، کمی هم می زنیم، آرد و بیکینگ پودر راسه بار الک کرده و اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
در آخر شکلات چیبسی و فندق یا گردو اضافه میکنیم با لیسک مخلوط میکنیم. خمیر رو بادست ورز ندید.
کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته و سپس نیمی از خمیر را داخل ظرف میریزیم و بعد روی آن کرم فندقی کاکائویی ریخته می شود و به طور یکنواخت پخش می شود، خمیر باقیمانده را تکه تکه روی آن ریخته، با لیسک به طور مرتب پخش می کنیم و درفربا حرارت 180 درجه قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود. بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آماده ست.
در آخر، شکلات تخته ای رو ذوب کرده و روی کیک پخش میکنیم و تمام.