این نون پسته ای رولی واقعا خوردن داره.

مواد لازم برای تهیه نان پسته ای

  • 1 قاشق غذاخوری سرصاف خمیر مایه خشک فوری
  • نصف لیوان شیر ولرم
  • یک چهارم لیوان شکر
  • 2.5 لیوان آرد
  • یک پنس نمک
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق چایخوری وانیل

برای فیلینگ

  • کره 60 گرم
  • نصف لیوان شکر
  • 3/4 لیوان پسته

برای فراستینگ یا کرم

  • نصف بسته پنیر خامه ای (110گرم)
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق غذاخوری شیر
  • یک پنس نمک
  • یک و یک چهارم لیوان پودر قند
  • یک چهارم لیوان پسته
  • وانیل

طرز تهیه نان پسته ای مغزدار خانگی

طرز تهیه نان پسته ای رولی و مغزدار خانگی و خوشمزه

در یک کاسه شیر ولرم، خمیر مایه خشک فوری و یک قاشق غذاخوری شکر از دستور بریزید و آنها را با هم مخلوط کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه کف کند و فعال شود.

در یک کاسه بزرگ (ترجیحاً کاسه همزن) آرد، شکر باقیمانده، نمک، تخم مرغ، کره، وانیل و خمیر مایه فعال شده را بریزید. (نصف لیوان آرد را جدا کرده و کنار بزارید و هنگام ورز دادن خمیر کم کم و بتدریج اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آورید که حداقل چسبندگی را داشته باشد.)

خمیر را حدود 3 تا 4 دقیقه ورز بدید تا یکدست و حالت الاستیک پیدا کند. سپس روی آن را با یک پارچه یا پلاستیک بپوشانید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه در دمای اتاق بماند.

پس از این زمان خمیر را با استند میکسر و یا با دست به مدت 4 تا 5 دقیقه ورز دهید.

سپس روی آن را با نایلون بپوشانید و بگذارید 60 تا 75 دقیقه استراحت کند تا حجمش دو برابر شود.

در یک کاسه متوسط، شکر و پسته را با هم مخلوط کنید.

خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده قرار دهید و خمیر را به شکل مستطیل و با حدود ضخامت نیم سانت با وردنه باز کنید.

کره ای که در دمای اتاق است را روی خمیر بمالید و سپس از مخلوط پسته به طور مساوی روی خمیر بپاشید. خمیر را از قسمت طول رول کنید و با نخ دندان و یا چاقوی تیز به 8 تا 9 رول مساوی برش دهید.

نان ها را داخل قالب یا تابه چدنی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید و روی آن را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید 40 تا 45 دقیقه در دمای اتاق استراحت ثانویه بدید.

فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. نان ها را حدود 25-30 دقیقه بپزید. آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.

طرز تهیه فراستینگ یا کرم روی نانها

وقتی نان ها در فر هستند، در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، کره، شیر، شکر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید.

پسته را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. فراستینگ را روی نانهای گرم بمالید و سرو کنید. نوش جان

Rate this post