کیک شکلاتی لایه ای داریم، یه کیک متفاوت و خیلی خیلی خوشمزه!

 

مواد لازم برای تهیه تهیه کیک لایه ای شکلاتی

  • مواد فیلینگ شکلاتی
  • خامه صبحانه 150 میلی لیتر
  • 150 گرم شکلات تلخ خرد شده
  • کره 15 گرم

برای کیک شکلاتی

  • زرده تخم مرغ 4 عدد
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شکر 20 گرم یا دو ق غ
  • 60 میلی لیتر شیر پرچرب (یک چهارم‌پیمانه)
  • روغن مایع 35 میلی لیتر (یا حدود یک ششم لیوان فرانسوی)
  • آرد حدود ​​60 گرم
  • پودر کاکائو 15 گرم

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

برای مواد مرنگ

  • سفیده تخم مرغ 4 عدد
  • شکر 60 گرم

اندازه قالب 24 * 33 سانتی متر


طرز تهیه کیک شکلاتی لایه ای ترکیه ای

طرز تهیه کیک لایه ای شکلاتی ترکیه ای متفاوت و خوشمزه

برای فیلینگ شکلاتی خامه را حرارت دهید تا گرم شود به محض اینکه کناره های خامه در قابلمه شروع به جوش آمدن کرد بلافاصله حرارت را خاموش کنید و شکلات تلخ را داخل خامه گرم شده بریزید هم بزنید تا شکلات تلخ آب شود سپس کره را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کرم یکدست شود.

بعد از اینکه ولرم شد از داغی افتاد یک شب آن را در یخچال بگذارید. در نتیجه قوام این فیلینگ مانند خامه شکلاتی خواهد بود.

هر زمان‌خواستین استفاده کنید آن را ابتدا هم بزنید و به خوبی نرم خواهد شد.

برای تهیه کیک، زرده های تخم مرغ و وانیل و شکر و شیر و روغن را با همزن به خوبی بزنید و مخلوط کرده تا کرم رنگ و کشدار شود.

آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را در حین هم زدن الک کرده و به مخلوط زرده های زده شده اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کف کند و سفید رنگ شود و شکر را کم کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید و مرتب هم بزنید تا وقتی ظرف را برمی گردانید سفید ها نریزند و به قوام soft peak برسد.

سفیده ها را به مخلوط زرده ها اضافه کرده و به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید به خورد زرده ها بدید تا مایه کیک یکدست شود.

مایه کیک را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.

کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود، بپزید.

کیک را به 3 قسمت مساوی برش زده و تقسیم کنید و لایه های کیک را روی هم قرار بدید و بین لایه ها فیلینگ یا کرم شکلاتی بریزید و پخش کنید و طبق سلیقه خودتون تزئین کرده و برش بزنید. نوش جان

Rate this post