کیک شیره انگور بدون شکر یه کیک رژیمی و خوشمزهست. برای افراد دیابتی و بچه ها خیلی کیک مناسب و مقویای هست. نگم براتون چه بافت عالی و خوبی داره. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک با شیره انگور بدون شکر
- آرد یک و نیم پیمانه (یا لیوان فرانسوی دستهدار)
- شیره انگور سه چهارم پیمانه (یا لیوان فرانسوی دستهدار) (از شیره خرما هم میتوانید استفاده کنید.)
- روغن یک دوم پیمانه (یا لیوان فرانسوی دستهدار)
- تخم مرغ سه عدد
- آب ولرم جوشیده یک چهارم پیمانه (یا لیوان فرانسوی دستهدار)
- بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
- دارچین یک قاشق چایخوری
- وانیل یک سوم قاشق چایخوری
- گردو خوردشده حدودا چهار عدد (به دلخواه)
دستور پخت کیک با شیره انگور بدون شکر خوشمزه و سالم و مقوی
۱. همه مواد را از دو ساعت قبل بیرون گذاشته تا به دمای محیط برسد (مهم: حتما باید موارد مصرفی هم دمای محیط شوند.)
۲. آرد، بکینگ پودر و پودر دارچین را سه بار الک کرده کنار بگذارید.
۳. تخم مرغ های با وانیل با دورتند همزن، هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود.
۴. شیره انگور و آب ولرم را به ترتیب از گوشه ظرف به تخم مرغ های زده شده اضافه کرده و حد مخلوط شدن هم بزنید. برای تهیه کیک با شیره خرما بدون شکر شیره خرما را جایگزین کنید.
۵. مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر دارچین را مرحله یه مرحله اضافه با لیسک در یک جهت هم زده تا جایی که کاملا مخلوط و مایه یکدست حاصل شود.
۶. در نهایت گردو خوردشده را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
۷. ظرف مورد نظر را چرب، ته آن کاغذ روغنی بیاندازید و مایه کیک را داخل ظرف بریزید. (من از قالب مستعطیلی استفاده کردم، چنانچه قالبتون گرد بود حتما قطر قالب بین ۲۰ تا ۲۲ سانت باشد.)
۸. فر را از قبل روشن دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۹. حدودا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت کیک کفایت میکند. در آخر شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک کمی طلایی شود. (دوتا سه دقیقه)
۱۰. بعد از خنک شدن کیک را از قالب جدا و به ظرف سرو منتقل و کنار چای و قهوه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه کیک با شیره انگور بدون شکر
- حتما باید از شیره انگور خوب و مرغوب استفاده کنید، شیره انگورباید داری غلظت خوب و خوش طعم باشد. (بی کیفیت و ترش نباشد.)
- چنانچه شیره تون طعم ترشی دارد کمی شکر در حد دو تا سه قاشق هنگام هم زدن تخم مرغ ها اضافه کنید. تا کیکتان طعم مطلوبی داشته باشد.
- این کیک به علت وجود شیره انگور امکان سوختن دارد، پس دمای فر را زیاد نکرده و از دو لایه کاغذ روغنی استفاده کنید، می توانید به دیواره های ظرف هم کاغذ روغنی بچسبانید.
- بعد از اضافه کردن مواد خشک، حتما از لیسک استفاده کرده و به شکل دوارنی در یک جهت هم بزنید تا جایی که مایه، کاملا یکدست و تمامی مواد در هم مخلوط شده باشد.