من تا به الان ندیدم که کسی هویج پلو دوست نداشته باشه، اونقدر که این غذا خفن و خوشمزه‌ست که فکر کنم کسی دلش نمیاد لب بهش نزنه. عطر زعفرون که لابه لای گوشت و هویج پیچیده طعم این غذا رو بهشتی میکنه.
سرو این غذا به شکلای مختلفه، بعضی‌ها قاطی دم میکنن و بعضی‌ها جدا سرو میکنن که سرو سنتیش هم همینطوریه. امیدوارم که این هویج پلو با گوشت تکه ای مجلسی و خوشمزه رو درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه هویج پلو با گوشت تکه ای

  • گوشت تکه ای خرد شده ۳۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد بزرگ
  • هویج ۲ عدد
  • زرشک ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری پر
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • ادویه مخلوط به مقدار لازم
  • ادویه گوشت به مقدار لازم
  • تخم گشنیز به مقدار لازم
  • زیره به مقدار لازم
  • دارچین به مقدار لازم
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • برنج ۲ پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • گلاب به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم

دستور پخت هویج پلو با گوشت تکه ای

طرز تهیه هویج پلو با گوشت تکه ای

برای شروع ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و با ادویه ها و روغن تفت بدید تا پیاز سبک بشه و عطر ادویه ها در بیاد.

سپس گوشت را که به تکه های قیمه ای برش دادیم را در پیاز و ادویه سرخ و دارچین اضافه میکنیم سپس رب را هم اضافه کرده و دوباره سرخ میکنیم.

آب ولرم اضافه کرده، در ظرف را بسته، حدودا ۴ ساعت روی شعله ملایم زمان دهید تا گوشت بپزه.

بعد از اینکه ۹۰ درصد گوشت پخت بهش نمک و زعفران و گلاب اضافه میکنیم. در این فاصله هویج ها را رنده کنید. ترجیحا رنده متوسط و با خیلی کم روغن سرخ کنید.

برای اینکه هویج نرم شود میتوانید نصف استکان آب هم اضافه کنید تا هویج پخته شود.

سپس هویج ها را در یک طرف تابه جمع کنید و در نصف دیگر تابه زرشک شسته شده را ریخته مقداری شکر و کره هم بریزید و بعد از اینکه تفت خرد با هویج که کاملا پخته و نرم شده مخلوط کنید به ترکیب مواد نمک و زعفران زده و چند دقیقه روی شعله ملایم و تمام، آماده‌ست.

برای سرو هویج پلو هم ابتدا برنج سفید را در ظرف سرو ریخته گوشت تکه ای را هم جداگانه و ترکیب هویج و زرشک را هم جداگانه بریزید به سلیقه خودتان تزئین کنید و در آخر هم برنج زعفرانی ریخته و سرو کنید. نوش جان