کیک سه رنگ تا حالا درست کردید؟ این طرز تهیه کیک سه رنگ اون قدر جای مانور داره که نگو! می تونید باهاش طعم های مختلف کیک رو درست کنید. اگه تمام نکات رو رعایت کنید یه کیک 3 رنگ فوق العاده رو دارین!
مواد لازم برای تهیه کیک سه رنگ خانگی
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 و 1/3 لیوان شکر
- 2/5 پیمانه آرد
- 1 لیوان سرخالی شیر
- 2/3 لیوان روغن
- بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
- وانیل 1 قاشق چای خوری
برای 3 رنگ کردن
- 3 قاشق غذاخوری سرصاف آرد
- 3 قاشق غذاخوری سرصاف پودر کاکائو
- 3 قاشق غذاخوری مخلوط آرد و پودرکاکائو
طرز تهیه کیک سه رنگ
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو 6 دقیقه با دورتند همزن میزنیم تا حجیم و کرمی رنگ بشه.
سپس روغن و شیر رو به ترتيب بهش اضافه کرده و چند ثانیه هم میزنیم. بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه می کنیم و با دورکند همزن در حد مخلوط شدن میزنیم. (زیاد هم نزنید).
با ملاقه مواد رو به 3 قسمت کاملا مساوی تقسیم کرده و به قسمت اول 3 قاشق غذاخوری آرد، به قسمت دوم 1 و نیم قاشق غذاخوری آرد و 1 و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو و به قسمت سوم، 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کرده و با لیسک مواد رو دورانی و آروم هم می زنیم.
قالب گرد 23 سانت رو با اسپری یا روغن جدا کننده یا کره حسابی چرب کرده و از رنگ ها با طرح دلخواه داخل قالب رو پر می کنیم. (می تونید هر قسمت قالب رو فقط با یه رنگ پر کنید.)
قالب رو چندبار به سطح کار کوبیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 50 تا 55 دقیقه بزارین.
برای روی گاز، یه قابلمه بزرگ بردارین، چند تا کاتر کف قابلمه بزارین و در قابلمه رو دم کنی بزارین و حدود یک ربع با شعله ملایم گرمش کنید. سپس قالب رو روی کاتر ها بزارین و با حرارت ملایم حدود 55 دقیقه بپزین. حتما با سیخ چوبی تست کنید که کامل پخته شده باشه.
نکات مهم
- مواد رو دقیق اندازه بگیرین تا غلظت مواد یه اندازه باشه.
- آرد رو اول الک کنید، بعد اندازه بگیرین.
- پودر کاکائو هلندی خیلی خوش رنگ تر و تیره ترش میکنه.
- می تونید با کمی سلیقه و اضافه کردن زعفران غلیظ دم کرده رنگ چهارم رو هم ساخت.
نوش جان