این پاپسیکلز با کیک اماده رو می‌تونید خیلی ساده و راحت تو خونه درست کنید و برای ولنتاین هم همیشه یکی از گزینه‌هاست. هم می‌تونید از کیک آماده و هم با خرده کیک درستش کنید. این پاپسیکل هم خوشمزه‌ست هم خیلی خوشگل و جذاب و مناسب هدیه دادنه، پس حتما دست به کار بشید. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه پاپسیکل با کیک اماده

  • کیک کاکائویی بسته بندی 2 تا 3 بسته
  • خامه یا شیر نصف لیوان
  • شکلات تخته ای (به رنگ دلخواه)
  • چوب بستنی و ترافل رنگی برای تزئین

آموزش روش تهیه پاپسیکلز با کیک اماده شکلاتی یا خرده کیک

طرز تهیه پاپسیکل با کیک اماده

برای درست کردن پاپسیکل از هر مدل کیکی میتونید استفاده کنید. من از کیک های بسته بندی استفاده کردم.

کیک رو پودر کنید و با شیر یا خامه مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیری بشه. بهتره از خامه استفاده بشه، چون که هم طعمش بهتره هم بافت خمیری بهتری میده.

شکلات تخته ای رو به روش بنماری ذوب کنید، سپس داخل قالب پاپسیکل شکلات بزنید.

از جای مخصوص چوب بستنی رو داخل قالب بزارید، بعد داخل یخچال بزارید تا کمی سفت بشه و بیرون بیارید.

بعد چوب بستنی رو خارج کنید مجدد شکلات بزنید چوب بستنی رو بزارید و مجدد داخل یخچال بزارید تا سفت بشه.

بیرون بیارید چوب بستنی رو خارج کنید از مایه خمیری داخلش بریزید و روش رو با شکلات پر کنید و چوب بستنی رو بزارید و مجدد داخل یخچال بزارید.

وقتی کاملا سفت شد به راحتی از قالب جدا کنید، با شکلات ذوب شده و ترافل رنگی و مروارید خوراکی تزئین کنید.

پاپسیکل های جذاب ما آماده است، به همین راحتی!

نکات مهم و فوت و فن های تهیه پاپسیکل با کیک اماده

  • روش بنماری کردن: داخل ظرف شیشه ای شکلات مورد نظرتون رو خرد کنید روی حرارت کتری در حال جوش بزارید تا ذوب بشه.
  • اگر شکلات سفیدتون خیلی سفت بود و ذوب نشد یک قاشق چایخوری روغن مایع اضافه کنید.
  • اگر خامه استفاده کنید به جای شیر بهتره طعم و بافت بهتری به پاپسیکل میده.
  • شکلات تخته ای با هر رنگی میتونید استفاده کنید، من از شیری و کاکائویی استفاده کردم.
  • وقتی داخل قالب شکلات میزنید به دیواره ها شکلات بیشتری بزنید تا موقعه دراوردن خرد نشه.
  • برای پاپسیکل قرمز بهتره از شکلات تخته ای صورتی استفاده کنید و چند قطره رنگ قرمز اضافه کنید.
  • نکته مهم در تهیه پاپسیکل اینه که ضخامت لایه شکلات داخل قالب به خصوص در قسمت دیواره نباید کم و نازک باشه وگرنه پاپسیکل موقع درآوردن از قالب می‌شکنه و یا چون بستنی ازش جدا میشه.
  • تا قبل از اینکه شکلات در قسمت محل ورود چوب بستنی ببنده، چوب بستنی رو آروم در محل خودش داخل قالب قرار بدید و دوباره مقداری شکلات مذاب روی محل اتصال چوب بستنی بذارید تا چوب بستنی خوب سر جای خودش فیکس بشه.
  • حتما لایه شکلات داخل قالب ضخیم و در صورت نیاز دو بار کف و دیواره قالب را با شکلات مذاب کاور کنید و بذارید یخچال و بعد از اینکه لایه شکلات داخل قالب بست، خمیر کیک رو وسط قالب بذارید و آروم در همه قسمت‌های قالب پخش و فشرده کنید.
  • موقع گذاشتن خمیر کیک داخل قالب دقت کنید به چوب بستنی فشار نیاد وگرنه شکلات دور چوب بستنی می‌شکنه و بعد از اینکه پاپسیکل رو از قالب درنیاربد چوب بستنی ازش جدا میشه.
  • موقع پر کردن قالب با خمیر کیک حتما مقداری از لبه قالب رو خالی بذارید تا جا برای کاور نهایی سطح قالب با شکلات باقی بمونه.
  • روی سطح قالب رو در انتها با شکلات مذاب کاور کنید و اضافات شکلات دور لبه قالب رو حتما بگیرید تا حاشیه پاپسیکل بعد از در آوردن از قالب تمیز باشه.
  • پاپسیکل ها رو در یخچال بذارید تا کاور شکلات روی سطح اونها سفت بشه و ببندها و بعد آروم مطابق فیلم از قالب خارج کنید.
  • موقع در آوردن از قالب دقت کنید به چوب بستنی فشار نیاد و از بالا پاپسیکل ها رو از قالب دربیارید.
  • میتونید از دو روز قبل از مهمانی یا تولد پاپسیکل ها رو آماده کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.