شما شاهد دستور پخت اصلی کیک اسفنجی به روش قنادی هستید. کیک اسفنجی فوق العاده عالی که توی دهان بذاری همون ثانیه اول مثل قند آب شده و بسیار خطرناکه چون بعد از خوردن یک قسمتش دیگه هیچیی جلودارت نیست تا مرز دل درد میخوری میخوری میخوری! سالهاست که هر کسی از این کیک خورد، شیفته ی و لطافتش شد!

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی به روش قنادی

  • ۴ تخم مرغ سفیده و زرده جدا بشه
  • سفیده ها سرد و یخچالی باشه
  • آرد ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • عسل یا شربت بار یا عسل کمی رقیق شده ۲ قاشق غذاخوری

این دستور نهایتا ۴۰۰ گرم کیک میده به شما.

دستور پخت اصلی کیک اسفنجی به روش قنادی و نکات مهم آن

طرز تهیه کیک اسفنجی به روش قنادی و نکات مهم آن

کاسه ای که سفیده رو داخلش میزنی باید خوب تمیز و خشک باشه و تهش گود باشه یعنی زاویه و گوشه نداشته باشه کروی باشه.

سفیده ها رو داخل ظرف بریز و بذار داخل یخچال که خوووب سرد و سرحال بشه.

در این فاصله وانیل و زرده ها و عسل رو باهم مخلوط کن و حدود ۶ تا ۸ دقیقه با سرعت بالای همزن بزن تا رنگش کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش دوبرابر شه. یک درب براش بذار و بذارش کنار.

حالا سفیده هارو از یخچال خارج کن، قسمت های سفیدی که داخلشون داره رو با چنگال بیرون بیار چون باعث بوی بد تخم مرغ میشه داخل کیک و بعد سفیده های سرد رو چند ثانیه با دور تند همزن بزن تا از لختگی دربیاد و بعد شکر رو در ۳ مرحله اضافه کن و خووووب همممه ی قسمت های کاسه رو هم بزن دورتا دور، تا کفه ی کاسه باید هم بخوره وگرنه سفیده آب میندازه.

تا حدی هم بزن که نوک قله ای بشه.

سرعت دستگاه رو کم کن و ترکیبِ زرده رو اضافه کن فقط درحد مخلوط شدن هم میزنی و بعد ارد رو که با بیکینگ پودر الک کردی میریزی داخلش و دورانی هم میزنی هیچ اردی باقی نمونه.

من درحد ۵ ثانیه با دور کند هم میزنم که کامل حل شه، بیشتر بزنی پفش میخوابه.

فر باید از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده باشه. داخل قالب که ریختی بالاش رو کمی با لیسک یا پشت قاشق صاف کن و ۴ تا ۵ مرتبه به زمین بکوب تا حباب داخلش گرفته بشه.

این کیک باید داخل قالب های ساده پخت بشه، مثلا مربعی ها یا قالب دایره یا مستطیل و فقط لازمه که کف قالب کاغذ بندازی و تمام و داخل فر میره و میپزه.

برای طعم نارگیلی کیک، داخل سفیده ی فرم گرفته چند قطره اسانس نارگیل زدم. اگر خواستی کاکائو بزنی باید به همون وزن کاکائو، از آرد برداری و کاکائو رو در آرد الک کنی.

اگه خواستی رنگی کنی چی؟ وقتی ارد رو به مواد اضافه کردی و مخلوط شد، رنگ ژله ای رو اضافه کن، دقیقا قبل از اینکه وارد قالب کنی میشه.