بالاخره قسمت شد طرز پخت کنافه ترکی این شیرینی جذاب و آسون ترکی رو براتون آماده کنم. رشته های کنافه رو میتونین تو اکثر لوازم قنادیا پیدا کنین، دو نوع رشته داریم رشته کنافه خشک و رشته کنافه تر.

رشته کنافه خشک رو میتونین تو محیط بیرون نگهداری کنین ولی رشته کنافه تر رو باید تو فریزر بزارین.

مواد لازم برای تهیه کنافه ترکی در فر

  • رشته کنافه یا کادایف ۳۰۰ گرم
  • کره ۱۵۰ گرم
  • زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای دو قاشق غذاخوری سرپر
  • خامه صبحانه دو سوم پاکت
  • پنیر پیتزا نصف پیمانه
  • پودر پسته به میزان لازم
مواد لازم برای شربت
  • آب یک لیوان
  • شکر یک لیوان
  • دانه هل دو عدد
  • گلاب دو قاشق غذاخوری
  • زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری

دستور پخت تهیه کنافه ترکی در فر

طرز تهیه کنافه ترکی در فر با خامه و پنیر

اول از همه شیره رو درست میکنیم. تمام مواد شیره رو میریزیم داخل قابلمه میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و کمی قوام پیدا کنه.

بعد که آماده شد میزاریم تا شیره خنک بشه.

حالا بریم سراغ کنافه

رشته کنافه رو از هم باز میکنیم میتونین با دست ریزترش کنین. کره رو آب میکنیم بهمراه زعفران با رشته های کنافه مخلوط میکنیم.

طرز پخت کنافه ترکی
رشته ها رو به دو قسمت تقسیم میکنیم.

کف قالب مورد نظر رو با کره چرب میکنیم من همیشه برای این کار از جلد کره استفاده میکنم.

طرز تهیه کنافه با کادایف خشک
نصف رشته ها رو کف قالب میریزیم با پشت لیوان پرس میکنیم.

طرز تهیه کنافه با پنیر

خامه و پنیر خامه ای رو با هم مخلوط میکنیم روی رشته ها میریزیم پنیر پیتزا هم میریزیم.

در این مرحله میتونین پودر پسته هم بریزین (اختیاری)

طرز تهیه کنافه با خامه
مابقی رشته ها رو روی پنیر میریزیم و با دست فشارش میدیم تا یکدست بشه. قالب رو داخل فر ۱۸۰درجه به مدت چهل دقیقه میزاریم تا بپزه زیرش که طلایی شد گریل رو روشن میکنیم روی کنافمون هم طلایی قهوه ای بشه.

کنافه رو که از فر بیرون آوردیم شیره خنک شده رو روش میریزیم و با پودر پسته تزئین میکنیم.

این شیرینی بهتره داغ با یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو بشه چون اگه داخل یخچال بزارین اون پنیر وسطش سفت میشه و مزه اصلیش رو از دست میده.


روش دوم

کنافه یا کونفه یه دسر خیلی خوشمزه که هرچقدر از خوشمزگیش بگم کم گفتم بریم ببینیم چه جوری درست میشه.

مواد لازم کنافه پنیری

  • رشته تل کادایف ۲۰۰ گرم
  • کره آب شده ۱۰۰گرم
  • زعفرون دم کرده ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ لیوان فرانسوی
  • آب نصف لیوان فرانسوی
  • آبلیمو تازه ۱ قاشق غذا خوری
  • پنیر موزارلا به مقدار لازم
  • پودر پسته ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
  • عرق هل ۱ قاشق مرباخوری
  • گلاب ۱قاشق غذا خوری

طرز تهیه کنافه پنیری

️رشته تل کادایف با قیچی یکم خورد کردم(خیلی ریز نباید باشه)

کره آب شده زعفرون دم کرده بهش اضافه کردم یکم وَرزِش دادم.

️شکر، آب رو حرارت ملایم گذاشتم تا شکر حل بشه.

آبلیمو ،زعفرون ،عرق، گلاب اضافه کردم یه چند تا قل زد از رو حرارت برداشتم.

کف قالب کنافه با کره کاملا چرب کردم یه لا رشته، پنیر، پودر پسته دوباره رشته (روی رشته ها رو کامل فشرده کردم.)

️قالب رو حرارت ملایم گذاشتم تا یه سمتش سرخ بشه برای سمت دیگه اش دوباره کره زدم کف قالب کنافه برگردوندم اون سمتشم سرخ بشه.

️اگه قالب کنافه نداشتی تو ماهیتابه هم میتونی به روشی که گفتم درست کنی.

وقتی کنافه سرخ شد همونجوری داغ داغ روش شهد خنک ریختم.

کنافه رو میتونی با بستنی یا سرشیر سرو کنید. نوش جان.

4/5 - (2 امتیاز)