کیک نسکافه ای ساده یه کیک فوق العاده خوش عطر و طعم و از همه مهمتر خوش بافته که اصلا نمیشد بهش دست زد پنبه ای و نرم و لطیف … دیگه چیزی ازش نمیگم تا خودتون درست کنید و بافت و طعمش رو امتحان کنید.

خلاصه که دلتون نخواد و جاتون سبز. تو لیست کیک هاتون قرار بدین که در اولین فرصت درستش کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه ای ساده

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل کمی
  • روغن مایع نصف پیمانه یا همون یک دوم پیمانه
  • پودر نسکافه ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر یک پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری
  • آرد ۲۸۰ گرم

آموزش دستور پخت کیک نسکافه ای ساده با شیر و پودر نسکافه بدون پودر کاکائو

طرز تهیه کیک نسکافه ای ساده با شیر و پودر نسکافه

خب ابتدا مواد نسکافه ای رو آماده میکنیم.

یک پیمانه شیر داشتیم از این یک پیمانه شیر یک چهارم برداشته بزارین رو بخار کتری تا گرم بشه بعد پودر نسکافه رو بریزین داخلش و هم بزنید تا حل بشه بزارین کناری تا خنک شه.

تخم مرغ، وانیل و شکر رو بریزین داخل کاسه و با همزن دور تند پنج دقیقه بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه.

اصلا نگران این حجم از شکر نباشید کم و زیادش نکنید شیرینیش طبیعیه و این مقدار شکر لازمه.

بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید حالا نوبت مواد نسکافه ای هستش اوناروهم اضافه کنید و کمی بزنید.

سپس مابقی شیر رو بهش اضافه کنید و بزنید.

بکینک پودر و آرد رو سه مرتبه الک کنید و به این مایه کیک اضافه و هم بزنید.

مایه کیک رو بریزید داخل قالب با قطر ۲۵ و بره تو فر.

دمای فر ۱۸۰ درجه. ارتفاع قالب و قطرش تو زمان پخت کیک خیلی تاثیر داره اگه از قالب میان تهی و بزرگ استفاده میکنید خب پختش حدودا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه است.

اما اگه مثل من از قالبی با ارتفاع زیاد و قطر کمتر استفاده میکنید، خب زمان پخت بیشتره. من از یکس اعتم بیشتر گذاشتم تو فر موند.

پس اینا همه به دمای فرتون و قالبتون بستگی داره. قالب رو که هم با روغن جامد یا کره چرب و آرد پاشی کنید. این کیک برا کاپ کیک و خامه کشی هم خیلی عالیه. نوش جان.


طرز تهیه کیک نسکافه ای بدون فر

بدون نیاز به فر و قالب، فقط داخل قابلمه یه کیک نسکافه ای کافی‌شاپی خوشمزه درست کن. مطمئنم اگه یکبار درستش کنی عاشقش میشی.

‌مواد لازم (قطر کف قابلمه من ۲۰ سانته)

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ لیوان
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شیر دو سوم لیوان
  • پودر قهوه فوری یا نسکافه ۱ قاشق غذاخوری + آب جوش یک چهارم لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • آرد سفید یک و دو سوم لیوان
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

    خامه نسکافه ای:
  • خامه قنادی ۴۵۰ گرم
  • نسکافه ۱ قاشق غذاخوری + آب جوش ۱ قاشق غذاخوری

‌طرز تهیه:

آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و کنار بذارین.

نسکافه رو داخل آب جوش حل کرده و کنار بذارین تا خنک شه.

کف قابلمه یا قالب کاغذ روغنی بندازین، روی کاغذ و دیواره ها رو چرب کنین. یه شعله پخش کن رو از یک ربع قبل بذارین روی حرارت ملایم گرم شه یا فر رو گرم کنین.

وانیل، شکر و تخم مرغ رو ۷-۸ دقیقه با همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه، حین کار دور ظرف رو هر از گاهی دورگیری کنین که بوی تخم مرغ تو کیک نمونه.

بعد شیر، روغن و نسکافه خنک شده رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنین. مخلوط آرد رو طی ۲-۳ مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن دستی در یک جهت هم بزنین.

بریزین داخل قابلمه و با دمکنی بذارین روی شعله پخش کن روی حرارت ملایم حدود ۵۰ دقیقه بپزه، با سیخ چوبی تست کنین اگه بهش نچسبید یعنی پخته.

درب قابلمه رو بعد از پخت، کامل برندارین چون پف کیک میخوابه، بذارین با درب نیمه باز چند دقیقه بمونه از داغی بیفته بعد بردارین، دوباره بذارین چند دقیقه کیک تو قابلمه باشه و بعد از قالب خارج کنین بذارین رو توری خنک شه.

داخل فر از قبل گرم شده هم میتونین بذارین با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه.

بعد از اینکه کیک کامل خنک شد برش بزنین و فیلینگ دلخواهتون رو بذارین، لایه های کیک رو با نسکافه، کافی میکس، شیر یا … مرطوب کنید.

نشونه های فرم گرفتن خامه قنادی: خامه مات میشه و براق نیست، به دیواره های ظرف میپاشه، اگه ظرف رو برعکس کنین نمیریزه.


طرز تهیه کیک نسکافه ای با شیر به روش کافی شاپی

بدون نیاز به فر و قالب، فقط داخل قابلمه یه کیک نسکافه ای کافی‌شاپی خوشمزه درست کنید!

مواد لازم

  • (قطر کف قابلمه من ۲۰ سانته)
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ لیوان
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • شیر دو سوم لیوان
  • پودر قهوه فوری یا نسکافه ۱ قاشق غذاخوری + آب جوش یک چهارم لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • آرد سفید یک و دو سوم لیوان
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

خامه نسکافه ای:

  • خامه قنادی ۴۵۰ گرم
  • نسکافه ۱ قاشق غذاخوری + آب جوش ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و کنار بذارین.

نسکافه رو داخل آب جوش حل کرده و کنار بذارین تا خنک شه.

کف قابلمه یا قالب کاغذ روغنی بندازین، روی کاغذ و دیواره ها رو چرب کنین. یه شعله پخش کن رو از یک ربع قبل بذارین روی حرارت ملایم گرم شه یا فر رو گرم کنین.

وانیل، شکر و تخم مرغ رو ۷ تا ۸ دقیقه با همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه، حین کار دور ظرف رو هر از گاهی دورگیری کنین که بوی تخم مرغ تو کیک نمونه.

بعد شیر، روغن و نسکافه خنک شده رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنین. مخلوط آرد رو طی ۲ تا ۳ مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن دستی در یک جهت هم بزنین.

بریزین داخل قابلمه و با دمکنی بذارین روی شعله پخش کن روی حرارت ملایم حدود ۵۰ دقیقه بپزه، با سیخ چوبی تست کنین اگه بهش نچسبید یعنی پخته.

درب قابلمه رو بعد از پخت، کامل برندارین چون پف کیک میخوابه، بذارین با درب نیمه باز چند دقیقه بمونه از داغی بیفته بعد بردارین، دوباره بذارین چند دقیقه کیک تو قابلمه باشه و بعد از قالب خارج کنین بذارین رو توری خنک شه.

داخل فر از قبل گرم شده هم میتونین بذارین با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه.

بعد از اینکه کیک کامل خنک شد برش بزنین و فیلینگ دلخواهتون رو بذارین، لایه های کیک رو با نسکافه، کافی میکس، شیر یا … مرطوب کنید.

نشونه های فرم گرفتن خامه قنادی: خامه مات میشه و براق نیست، به دیواره های ظرف میپاشه، اگه ظرف رو برعکس کنین نمیریزه.