کیک نسکافه ای ساده یه کیک فوق العاده خوش عطر و طعم و از همه مهمتر خوش بافته که اصلا نمیشد بهش دست زد پنبه ای و نرم و لطیف … دیگه چیزی ازش نمیگم تا خودتون درست کنید و بافت و طعمش رو امتحان کنید.

خلاصه که دلتون نخواد و جاتون سبز. تو لیست کیکاتون قرار بدین که در اولین فرصت درستش کنید.


مواد لازم برای تهیه کیک نسکافه ای ساده

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل کمی
  • روغن مایه نصف پیمانه یا همون یک دوم پیمانه
  • پودر نسکافه ۳ قاشق غذاخوزی
  • شیر یک پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری
  • آرد ۲۸۰ گرم

آموزش دستور پخت کیک نسکافه ای ساده با شیر و پودر نسکافه بدون پودر کاکائو

طرز تهیه کیک نسکافه ای ساده با شیر و پودر نسکافه

خب ابتدا مواد نسکافه ای رو آماده میکنیم.

یک پیمانه شیر داشتیم از این یک پیمانه شیر یک چهارم برداشته بزارین رو بخار کتری تا گرم بشه بعد پودر نسکافه رو بریزین داخلش و هم بزنید تا حل بشه بزارین کناری تا خنک شه.

تخم مرغ، وانیل و شکر رو بریزین داخل کاسه و با همزن دور تند پنج دقیقه بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه.

اصلا نگران این حجم از شکر نباشید کم و زیادش نکنید شیرینیش طبیعیه و این مقدار شکر لازمه.

بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید حالا نوبت مواد نسکافه ای هستش اوناروهم اضافه کنید و کمی بزنید.

سپس مابقی شیر رو بهش اضافه کنید و بزنید.

بکینک پودر و آرد رو سه مرتبه الک کنید و به این مایه کیک اضافه و هم بزنید.

مایه کیک رو بریزید داخل قالب با قطر ۲۵ و بره تو فر.

دمای فر ۱۸۰ درجه. ارتفاع قالب و قطرش تو زمان پخت کیک خیلی تاثیر داره اگه از قالب میان تهی و بزرگ استفاده میکنید خب پختش حدودا ۴۰ تا ۴۵ دقیقه است.

اما اگه مثل من از قالبی با ارتفاع زیاد و قطر کمتر استفاده میکنید، خب زمان پخت بیشتره. من از یکس اعتم بیشتر گذاشتم تو فر موند.

پس اینا همه به دمای فرتون و قالبتون بستگی داره. قالب رو که هم با روغن جامد یا کره چرب و آرد پاشی کنید. این کیک برا کاپ کیک و خامه کشی هم خیلی عالیه. نوش جان.

Rate this post