کیک کارامل میوه ای تابه ای بدون همزن برقی رو براتون آوردم تا دیگه از این روش راحت تر برای کیک درست کردن نباشه! بدون فر، همزن برقی و قالب این کیک خوشبافت اسفنجی با میوه دلخواه مثل آناناس، سیب، نارنگی، هلو، زردآلو و… می تونید درست کنید!

مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای تابه ای بدون فر

ماهیتابه 24 سانتی با ارتفاع 5 سانت

برای کارامل

  • شکر 2 قاشق غذاخوری
  • کره نرم شده در محیط 1 قاشق غذاخوری
  • پرتقال 6 اسلایس (اسلایس ها خیلی نازک نباشه، حدود 5 تا 7 میلیمتر خوبه، پوست سفید پرتقال کامل بگیرید تا تلخ نشه)

برای کیک

  • تخم مرغ 1 عدد
  • شکر 1/3 پیمانه
  • رنده پوست پرتقال 1 قاشق مرباخوری (یا وانیل، اسانس دلخواه)
  • روغن مایع 1/4 پیمانه
  • آب پرتقال نصف پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • آرد 1 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

طرز پخت کیک میوه ای تابه ای بدون فر

طرز تهیه کیک میوه ای تابه ای بدون فر

برای شروع ابتدا ماهیتابه روی حرارت متوسط بذارید 2 قاشق شکر بریزید و بذارید کارامل بشه وقتی 80 درصد شکر آب شد با قاشق چوبی هم بزنید.

کره را اضافه کنید و مخلوط کنید. مواظب باشید کارامل خیلی تیره نشه چون تلخ میشه.

اسلایس های پرتقال ها را روی کارامل بچینید، از روی حرارت برداشته و کنار بذارید، نکته مهم در مورد پرتقال اینکه، اگه دوست ندارید مزه تلخی داشته باشه حتما پوسته سفید پرتقال کامل بگیرید، من پوسته رو کامل نگرفته بودم یه مقدار تلخ شد.

برای آماده کردن کیک تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا زرده و سفیده یکدست بشه، شکر را در چند مرحله اضافه کنید و خوب هم بزنید، رنده پوست پرتقال را بریزید و خوب هم برنید تا مخلوط کمرنگ بشه
روغن، شیر، آب پرتقال را اضافه و هر کدام را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر را ریخته و در حد یکدست شدن هم بزنید. مواد کیک را در ماهیتابه روی پرتقالها بریزید.

برای پخت شعله پخش کن را روی حرارت ملایم بذارید، ماهیتابه را گذاشته و سر تابه را بذارید.

بعد از 15 تا 20 دقیقه،کیک را با خلال چک کنید. کیک من بعد از 26 دقیقه آماده شد، زمان پخت به ضخامت کف ماهیتابه بستگی داره.

ماهیتابه را از روی حرارت برداشته حدود 3 دقیقه استراحت دهید بعد برگردونید.