کیک ملکه بادام یه کیک خوشمزه و شیکه که برای عصرانه به همراه چای یه برای پذیرایی تو دورهمی ها و مهمونی ها عالیه. خوشمزه و شیک و جذاب!
مواد لازم برای تهیه کیک ملکه بادام
- آرد ۱/۵ لیوان
- شکر ۲/۳ پیمانه
- شیر پرچرب ۵ قاشق غذاخوری
- سرکه سفید یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ ۳ عدد
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
- نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
مواد رویه کیک
- پرک بادام بو داده (یا مغز دلخواه) یک پیمانه
- شکر قهوه ای روشن ۲/۳ پیمانه
- شیر ۱/۴ پیمانه
- کره ۷۰ گرم
- عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک ملکه بادام بسیار
برای درست کردن این کیک لذیذ اول همه مواد رو از قبل از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسه.
سرکه رو به شیر اضافه و اصلا هم نمیزنیم میزاریم کنار تا باترمیک ما درست بشه.
تخم مرغ، وانیل و شکر با همزن با دورتند ۵ دقیقه میزنیم.
باترمیک را به مواد تخم مرغ اضافه و یک دقیقه میزنیم.
روغن اضافه یک دقیقه دیگه مخلوط میکنیم.
آرد و بکینگ پودر و نمک سه بار الک کرده تو سه مرحله به مواد اضافه و مخلوط میکنیم.
کف قالب کاغذ روغنی و کره میمالیم( دیواره های قالب چرب نکنید)
مواد داخل قالب ریخته چند بار به سطح کار زده بعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ و تایم ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میزاریم.
مواد رویه
پرک بادام داخل تابه کمی تفت میدیم.
کره، شکر قهوه ای، شیر را روحرارت میزاریم بعد جوش امدن مدام هم زده کمی ک مواد غلیظ شد پرک بادام اضافه کرده کمی دیگه رو حرارت میزاریم بعد از رو حرارت برمیداریم.
وانیل را به مواد اضافه میکنیم.
پخت کیک ک تموم شد از فر خارج کرده تا گرم هست از مواد مغزی اروم اروم روی کیک ریخته بعد قالب رو دوباره داخل فر میزاریم به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه.
تایم پخت که تموم شد ۵ دقیقه زمان میدیم تا کیک کمی خنک بشه از قالب خارج کرده و میزاریم کامل خنک بشه.