براتون دستور کیک خرما بدون گردو را آوردم این کیک بسیار خوش بافت نرم و پوک و خوشمزه است!
مواد لازم برای تهیه کیک خرما و دارچین بدون گردو
- آرد ۲ لیوان
- تخم مرغ متوسط ۳ عدد (برای من ریز بود چهار تا زدم )
- روغن مایع نصف لیوان
- آب جوش سه چهارم لیوان
- خرما یک لیوان
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- شکر نصف لیوان
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
لیوان منظور همون لیوان فرانسه هست
دستور پخت کیک خرما و دارچین بدون گردو با پیمانه لیوان
اول از همه هسته خرما رو میگیریم سه چهارم لیوان آب جوش روش میریزیم چند دقیقه کنار میزاریم تا خرما نرم بشه.
با گوشت کوب برقی یا میکسر خوب نرم و پوره میکنیم کنار میزاریم تخم مرغ شکر و وانیل را به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کاملا کرمی حجیم و کشدار بشه.
بعد روغن مایع را اضافه میکنیم بعد پور خرما را اضافه کنیم در حد مخلوط شدن با همزن برقی میزنیم همزن برقی را کنار میزاریم.
مواد خشکمون که شامل آرد بکینگ پودر دارچین و جوش شیرین هست و قبل از سه بار الک کردیم طی سه مرحله به مواد کیک اضافه میکنیم با همزن دستی دورانی و آروم به هم میزنیم تا پف کیک نخوابه.
در قالب چرب و آردپاشی شده خمیر کیک رو میریزیم سطح خمیر کیک را صاف میکنیم خمیر این کیک خمیر تقریباً سفتی است حتما در قالب میان تهی کیک رو بپزید تا بافت خوبی داشته باشه ترجیحاً جوش شیرین را حذف نکنید.
برای بافت بهتر کیک ولی اگر دوست داشتین حذف کنید به جاش حتماً یک قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافه کنید.
قالب کیک را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا کیکمون بپزه حتماً بعد از پخت با خلق چوبی تست می کنیم که کیک پخته باشه.
من کیکم رو بعد از خنک شدن با کارامل خونگی سرو کردم.
میتونید به مایه کیک نصف لیوان گردوی خرد شده اضافه کنید در این صورت در آخر به خمیر کیک اضافه و مخلوط کنید ولی کیک بدون گردو هم خوشمره اس.
امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه درست کنید و از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.