کیک شیفون با پف زیاد رو معمولا برای خامه کشی درست می کنن اما من این کیک شیفون ساده و خوشمزه رو با کرم پنیری درست کردم که به نظرم از خامه خیلی خوشمزه تر هست. امیدوارم که شما هم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کیک شیفون با پف زیاد

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن ۲/۳ پیمانه
  • آرد ۱ و ۲/۳ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

مواد لازم جهت تهیه کرم پنیری

  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای صبحانه ۱۰۰ گرم

دستور پخت کیک شیفون با پف زیاد مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک شیفون با پف زیاد مرحله به مرحله

۱. تمام مواد را ازقبل به دمای محیط برسانید

۲. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده، سفیده ها را در حدی با همزن هم بزنید تا همانند کف شامپو غلیظ و حجیم شده به طوری که با برگرداندن ظرف، نریزد.

۳. زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را هم با همزن حسابی هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود.

۴. روغن و شیر را جدا جدا به زرده ها اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۵. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و مرحله به مرحله اضافه کرده و خوب با لیسک همزده تا جایی که مخلوط شود.

۶. سفیده های زده شده را اضافه کنید و به ارامی در یک جهت همزده تا حسابی به خورد مایه کیک رفته و مایه یکدستی حاصل شود.

۷. فر را از قبل روشن روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید.

۸. قالب را چرب کرده و مایه کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر بگذارید.

۹. ۵۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک پخته و آماده شود.

۱۰ کیک را از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شود سپس از قالب جدا و به ظرف سروتان منتقل کنید.

۱۱. ۴ قاشق شکر را روی حرارت ملایم گاز بگذارید و اجازه دهید ذوب و کاراملی سود.

۱۲. خامه و پنیر را به آن اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید تا مایه کرم یکدستی حاصل شود.

۱۳. حواستان باشد که کرم کارامل جوش نخورده و با دمای متعادل آماده شود.

۱۴. کرم کارامل که کمی از دما افتاد داخل ظرف سس خالی ریخته و روی کیک خود بریزید.

۱۵. روی کیک را با چیپس شکلاتی و پودر نارگیل و در صورت تمایل مغزهای خرد شده تزئین کنید.

نوش جان

طرز تهیه کیک شیفون ساده برای خامه کشی

5/5 - (1 امتیاز)