یه کیک قهوه و شکلات خوشمزه با یه دستور ساده و راحت براتون آوردم. برای درست کردن این کیک خوشمزه با بافت نرم و عالی حدود 1.5 ساعت زمان نیاز دارید تا دست به کار بشید و کنار چای بعدازظهر این کیک خوشمزه رو نوش جان کنید.
امیدوارم این کیک رو هم درست کنید و از بافت و طعم بی نظیرش، لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک قهوه و شکلات
مواد لازم خمیر کیک
- تخم مرغ : 4 عدد
- شکر دانه ریز : 1.5 لیوان
- روغن مایع : نصف لیوان
- آب گرم : نصف لیوان
- شکلات تلخ : 80 گرم
- پودر کاکائو : 3 قاشق غذاخوری
- آرد : 2 لیوان
- پودر وانیل : یک قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای کرم
- شیر : 3 لیوان
- شکر دانه ریز : 6 قاشق غذاخوری
- نشاسته : 3 قاشق غذاخوری
- پودر قهوه فوری : 2 قاشق غذاخوری
- پودر وانیل : یک قاشق چایخوری
- پودر خامه قنادی : یک پاکت یا 75 گرم
مایع خیساندن کیک
- شیر : 1.5 لیوان
- شکر : 2 قاشق غذاخوری
- پودر قهوه فوری : 1.5 قاشق غذاخوری
- رنده شکلات برای تزیین روی کیک
دستور پخت کیک قهوه و شکلات با پودر کاکائو با پیمانه لیوان
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها رو با شکر هم می زنیم تا کف کرده و تغییر رنگ بده. آب و روغن رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شکر ها حل بشه.
شکلات ها رو به صورت بن ماری، آب کرده و کم کم به خمیر اضافه می کنیم. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو الک کرده و به بقیه مواد اضافه و خوب مخلوط می کنیم.
مواد رو داخل قالب ریخته (کف چرب) و برای پخت داخل فر با دمای 180 درجه گذاشته، پس از پخت، کیک را کناری گذاشته تا خنک شود.
برای تهیه کرم، همه مواد بجز وانیل و پودر خامه رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته مرتبا هم می زنیم تا قوام پیدا کنه.
بعد، شعله رو خاموش کرده، پودر خامه و وانیل رو اضافه کرده و هم زده و صبر می کنیم تا خنک بشه.
برای مایه قهوه، شیر، شکر و پودر قهوه رو کمی حرارت داده و خوب مخلوط کرده و روی کیک میریزیم. بعد کرم رو روی کیک مالیده و در انتها رنده شکلات روی کیک ریخته وکیک رو به مدت چند ساعت در یخچال می گذاریم. بعدازاین کیک رو نوش جان کنید.