این کیک دو رنگ ساده و کاکائویی یه کیک خیلی ساده و خوشمزه هست که از دو قسمت کاکائویی و وانیلی تشکیل شده و شکل و ظاهر خیلی خوشگلی داره. امیدوارم که این دستور پخت کیک دو رنگ ساده و کاکائویی براتون مفید باشه.
مواد لازم برای تهیه کیک دو رنگ ساده و کاکائویی
- آرد ۲ پیمانه سرخالی
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۴ عدد
- پودرکاکائو ۱ قاشق غذاخوری سر پر
- آرد سفید اضافه ۱ قاشق غذاخوری سر پر
- بکینگ پودر ۲ قاشق چاش خوری
- وانیل ۱/۲قاشق سوپ خوری
- شیر ۱ پیمانه
- روغن مایع ۳/۴ پیمانه
پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار هست.
طرز پخت کیک دو رنگ شکلاتی و ساده با پیمانه لیوان
۱. همه مواد باید از یک ساعت قبل در دمای محیط قرارگرفته باشند.
۲. تخم مرغ ها شکر و وانیل را در ظرف مناسبی ریخته با دور متوسط همزن آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ حجیم و کشدار شود.
۳. روغن و شیر را جدا جدا اضافه کرده و خوب در حد مخلوط شدن هم بزنید.
۴. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و طی دو تا سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده هر بار با لیسک در یک جهت هم بزنید تا ارد خوب به خورد مایه رفته و مایه یکدستی حاصل شود.
۵. مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کرده به یک قسمت یک قاشق آرد و به قسمت دیگر پودر کاکائو الک شده را اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید.
۶. وقتی مایه قسمت سفید و کاکائویی یکدست شد. قالب کیک را چرب کرده طبقه به طبقه مایه هارا داخل قالب بریزید. (اگر کیک بعد از پخت از قالبتان سخت خارج میشود حتما ته قالب کاغذ روغنی بیاندازید.)
۷. یک لایه مایه سفید بریزد لایه بعدی مایه کاکائویی تا اخر این مرحله را تکرار کنید.
۸. فر را از قبل روشن کرده روی دمای ۱۷۰ درجه تنظیم کنید.
۹. قالب را داخل فر گذاشته ۴۵ تا۵۰ دقیقه زمان بدهید تا کیک پخته و حسابی پف کند. در آخر شعله بالا را روشن کنید اجازه دهید روی کیک هم طلایی شود.
۱۰. اجازه دهید کیک خنک شود سپس به راحتی از قالب جدا میشود. به ظرف سروتان انتقال دهید و نوش جان کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده با پیمانه لیوان فرانسوی
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی ساده
- 4 عدد تخم مرغ
- 2 پیمانه آرد
- 1 و نیم پیمانه شکر
- 1 پیمانه شیر ولرم
- 1 پیمانه سرخالی روغن مایع
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1قاشق غذاخوری سرپر بکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری وانیل
پیمانه استفاده شده لیوان فرانسوی دسته دار
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو 6 تا 7 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.
دقت کنید اگه کیک پنبه ای می خواین این مرحله رو باید حتما رعایت کنید. حین کار چندبار دورگیری کنید تا کیک تون بوی تخم مرغ نگیره.
روغن و شیر ولرم رو هم بهش اضافه کرده و هربار در حد مخلوط شدن (حدود 1 دقیقه) با همزن می زنیم. آرد و بکینگ پودر و پودرکاکائو رو خوب با هم مخلوط کرده تا بکینگ پودر همه جای آرد کاملاً یکدست پخش بشه.
2 بار الک می کنیم و این مخلوط رو طی 4 مرحله مجدد روی مایه کیک الک می کنیم و هر بار با همزن دستی آروم و دورانی مواد رو هم می زنیم.
اگه نیازی دیدین 20 ثانیه با دورکند همزن مایه رو یکدست کنید. قالب رو با کره نرم شده حسابی چرب کنید، همه جای اونو پودر کاکائو الک کنید و مایه رو داخلش ریخته، چندبار به سطح کار کوبیده تا حباب های اضافی خارج بشه و سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 50 تا 1 ساعت بپزین. (بعد از 50 دقیقه با سیخ چوبی چک کنید).
قالب من طرحدار میان تهی با قطر 26 سانت بود.
برای تزئین هم گاناش شکلاتی درست کردم (نسبت مساوی خامه صبحانه و شکلات تخته ای) ولی این کیک خودش به تنهایی هم فوق العاده خوشمزه و خوش بافت هستش. امیداروم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
طرز تهیه كيك دو رنگ كافي شاپي
در ادامه رسپی اين كيك دو رنگ كافي شاپي زيبا و خوشمزه رو اوردم براتون نگم از بافت و طعم بينظيرش هم ظاهر زيبا داره هم فوق العاده خوشمزه و درست كردنشم خيلي راحته!
مواد لازم برای كيك دو رنگ كافي شاپي
مواد لازم کیک ساده
- تخم مرغ: ٣ عدد
- ارد سفید: ۲ لیوان
- شکر: سه چهارم لیوان
- روغن مایع: نصف لیوان
- شیر: نصف لیوان
- پکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
اول فر رو با درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن کرده تا گرم بشه.
تخم مرغ، وانیل و شکر را داخل کاسه ای بریزید خوب هم زده تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر را بهش اضافه کرده و هم بزنید روغن و به مواد اضافه کنید باز کمی هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر و که دو بار الک کردین به مواد اضافه و با لیسک بصورت دورانی هم بزنید تا یکدست بشه.کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته کمی چرب کرده مواد و داخل قالب بریزید بزارید تو فر بمدت چهل و پنج دقیقه (با خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز در اومد کیک پخته شده) کیک را از فر خارج کرده و میزاریم تا کامل خنک بشه.
کیک شكلاتي
مواد لازم :
- تخم مرغ: ٣ عدد
- ارد سفید: ۲ لیوان (از دو لیوان دو قاشق غذاخوری آرد بردارید چون بجاش کاکائو اضافه میشه)
- شکر: سه چهارم لیوان
- روغن مایع: نصف لیوان
- شیر: نصف لیوان
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
- پکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
دستور پخت
تخم مرغ، وانیل و شکر را داخل کاسه ای بریزید خوب هم زده تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر را بهش اضافه کرده و هم بزنید روغن و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید باز کمی هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر و که دو بار الک کردین به مواد اضافه و با لیسک بصورت دورانی هم زده تا یکدست بشه. کف قالب را کاغذ روغنی گذاشته کمی چرب کرده مواد و داخل قالب بریزید بزارید تو فر بمدت چهل و پنج دقیقه (با خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز در اومد کیک پخته شده) کیک را از فر خارج کرده و بزارید تا کامل خنک بشه.
هر کدوم از کیکهای خنک شده رو به دو قسمت برش بزنید سطح هر لایه رو با آبمیوه یا شیر مرطوب کنید اول لایه ساده رو بزارید و با خامه فرم گرفته بزنید بعد لایه شكلاتي رو روش بزارید به این ترتیب چهار لایه رو بزارید قسمت اخر کیک و یه لایه نازک خامه بزنید و روش پودر كاكائو الك كنيد، خامه رو بریزید تو قیف با ماسوره ١٩٥ دور تا دورشو شکوفه بزنيد.
اندازه قطر قالب ٢٠ سانت بود.